Απάντηση: Γυμναστηριο & Τροπος ζωης
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Σε δεμα δεν ελεγχονται, εχω παραγγειλει (παλαιοτερα) και hydroxicat αν το λεω σωστα με αλκαλοηδη εφεδρας μεσα τα οποια δεν εχουν εγκριθει απο κανεναν εοφ σε καμια χωρα.
τα hydroxigat τα επαιρνα κ εγω ειναι πολυ καλ κανουν δουλεια αλλα μου προκαλουσαν ταχυκαρδιες κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδι...τα εχουν σε μαγαζια κ για να υπαρχουν ετσι φανερα λογικα καποια εγκριση θα εχουν...καθαρη πρωτεινη κ αμινοξεα....κ γυμναστηριο τιποταλλο......;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
τα hydroxigat τα επαιρνα κ εγω ειναι πολυ καλ κανουν δουλεια αλλα μου προκαλουσαν ταχυκαρδιες κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδι...τα εχουν σε μαγαζια κ για να υπαρχουν ετσι φανερα λογικα καποια εγκριση θα εχουν...καθαρη πρωτεινη κ αμινοξεα....κ γυμναστηριο τιποταλλο......;)
Οχι φιλε αν προσεξεις τωρα υπαρχουν τα hydroxigat freee ma huang...
To ma huang ειναι ενα φυτο που εχει αλκαλοηδη εφεδρας ενα συστατικο που οντως προκαλει ταχυκαρδιες αλλα αυξανει τον μεταβολισμο και κυριως... Κοβει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ την ορεξη.
Συμφωνα με πολλες ερευνες ΔΕΝ κανει τοσο κακο η εφεδρινη σε μικρες ποσοτητες απλα υπαρχουν και μαλακες γιαυτο απαγορευτικε εδω και χρονια.
Μα χουανγκ τωρα δε βρισκεις παρα μονο αν παραγγειλεις απο site ολανδιας πχ.
Τα κανονικα hydro (τα παλια με το ma huang) δε τα βρισκεις πουθενα διοτι δεν υπαρχει εγκριση.
Οπως και κατι Stack για τους παλιους.
Αν ειχες προβλημα ταχυκαρδιας με τα Τωρινα hydro τοτε υπευθυνη ειναι η καφεινη (απο ενα φυτο που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται) που ειναι αρκετα δυνατη.
Είμαι 110 κιλά και μετά από αυτά που διάβασα ότι ρουφάτε οι περισσότεροι είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω περισσότερο από εσάς.
Με όλο το σεβασμό δηλαδή, τι πίνετε ρε σεις...........!!!!
περα απο την κρεατινη και εφεδρινη δεν υπαρχει κατι αλλο που να βλαπτει σε αυτο το ποστ, αν το πιστευεις αυτο απλως... δε ασχολιθηκες με το αντικειμενο !
neuromancer αμα τρως κρεας κοτοπουλο η ψαρι το ιδιο πραγμα κανουμε και εμεις σε αλλη φυσικη μορφη.
Αν δεν ξερεις κατι δεν το καταδικαζεις διοτι μετα εσυ φαινεσαι χειροτερος. Ναι καποια πραγματα βλαπτουνε αλλα η αξια αυτου του ποστ ειναι η σωστη διατροφη. Το οτι για παραδειγμα που παιρνω πρωτεινη σε αλλη φυσικη μορφη να συμπληρωση λογω γυμναστηριου και το χρειαζεται το σωμα δεν ειναι κακο.
Λοιπον προσωπικα διαμορφωνω την διατροφη στις 2400 cal την ημερα αλλα αυτο που μου τη σπαει τωρα που θα κατευω αθηνα ειναι οτι δεν εχω διαθεσιμο γυμναστηριο και επιπλεον δεν θα μπορω να ακολουθησω διατροφη επ ακριβως !
Ρε παιδες δωστε καμια συμβουλη, στα γυμναστηρια (της αθηνας) πλεον πληρωνουν μονο με το χρονο ε ?
εγω παω στα joe εχω πληρωσει χρονο....καλητερα τον χρονο...ρε παιδια η διατροφη χρειαζετε αλλα οχι κ σε υπερβοληκα επιπεδα εγω ασχολουμε χρονια με τον αθλητησμο κ σε σχολειο αθλητηκο πηγαινα κ στοιβο 6 χρονια εκανα ποτε δεν εκανα διατροφη τρελη μονο προτεινη κ αμινοξεα...κ πριν 4 χρονια full αναβοληκα μαλακια μεγγγγγγαααλη!!
Εγω επειδη δεν ξερω αν θα παω στο συγγεκριμενο γυμν ολοκληρο χρονο και χρειαζομαι ενα μονο για καμια 10ρια μερες τι κανω ομως... αυτο ειναι το θεμα !
τραβα σε καποιο κ ρωτα αν γινετε να πληρωνεις 10 μερες εγω οταν ημουν φανταρος κ ειχα εξοδο πηγαινα γυμναστηριο κ πληρωνα το μηνα ενα ποσο που αντηστηχουσε στις μερες που πηγαινα normal ποσο ομως
ποιος το λεει μονο με το χρονο? απλως αμα παρεις ενα χρονο σε συμφερει ολα τα γυμναστηρια εχουνε και μηναια προγγραματα.