Απάντηση: Πόσοι είμαστε με Stilo 1.2?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Έλα αφού άμα ζοριστούνε τα έχουνε! Τι τους το χαλάς τώρα?!? Και καίνε και 7.8 με αυτήν την ταχύτητα!
ναι ρε φιλε δεν ειπαμε οτι σε τετοιες ταχυτητες παμε οικονομικα:D:D..ενταξει τι να κανουμε δεν μπορουμε να σας πιασουμε εσας!!!!:D:D αλλα δεν νομιζω να υστερουμε σε κατι αλλο εκτος μηχανης:cool::cool:....αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με:rolleyes::rolleyes:..και κατι ακομη για να μην παρεξηγηθω δεν νομιζω να εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μικρων και μεγαλων:confused::confused::confused:..ο καθενα οτι γουσταρει:D
kai egw palikaria me 1.2 16v
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PARHS
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
Τρόποι για να πιάσει 190χλμ/ωρα ένα 1,2 :
1. Σε γκρεμό βάθους τουλάχιστον 95 μέτρων :eek1:
2. Με ούριο άνεμο τουλάχιστον 9 μποφόρ :happy2:
3. Να το τραβάει ένα abarth :whip:
4. Αφαίρεση πίσω καθισμάτων, καθίσματος συνοδηγού, αδειασμα πορτμπαγκαζ και ντουλαπάκι :slap:
Οι κάτοχοι 1,2 μη τρελαίνεστε μια πλάκα κάναμε... :worship: :hehe:
εχετε ορεξη για πλακα εσεις τα 1,6!:bleh::bleh::bleh:
εσεις για να πιασετε τα 210-215 τι πρεπει να κανετε?:hehe::hehe::hehe:
1.2 FIAT STILO RULESSSS !!!!!! :jump1::jump1:
Γιατί αυτός ο άνθρωπος μου θυμίζει κουμπανο!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
εχετε ορεξη για πλακα εσεις τα 1,6!:bleh::bleh::bleh:
εσεις για να πιασετε τα 210-215 τι πρεπει να κανετε?:hehe::hehe::hehe:
Το σανιδώνουμε απλά και του δίνουμε χώρο γιατί μέχρι τα 200 πάει άνετα (στο κοντέρ μιλάμε πάντα).
Από εκεί και πέρα θέλει χώρο...και ένα καλό φιλτράκι στον εργοστασιακό παπά :D:D:D:D
you can always see my avatar :p
Πόσο πάνε οι 16άρηδες?!?! 210-215?!? Και μέχρι τα 200 άνετα?? Φτού, μάλλον χαλασμένο μου δώσανε!!!
τελικα αυτο που καταλαβα ειναι πωσ η ελλαδα πρεπει να εχει πολλους γκρεμους για να μασ χωρεσει ολους!!!:D:D:D:D...αχ αυτα τα stilo θα μασ φανε:D:D:D
Τα όμορφα αρώματα, μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!!!!
όσο για τα 200, εδώ μέχρι κατανάλωση 1.7L /100χλμ. πάει το δικό μας το μικρούλι... Τα 200 τα έχουμε χ α λ α ρ ά !!!
Εξάλλου ότι και αν έχεις καλό είναι αρκεί να έχεις και λεφτά να το συντηρείς....
Κοίτα ελαττώματα όμως που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος..
Στύλο 1,6, πεντάπορτο, Παναθηναϊκός, 18,5 χρόνων και την κακομοίρα την Μάνα του να το παίρνει να πάει Super market και να σου έρχεται συνάμενη κουνάμενη με μια γρατζουνιά νά!!!
και να σου λέει μου την κάνανε Γιέ μου....
Την σκοτώνεις ή δεν την σκοτώνεις???
Πάντως βλέπω πως μόνο τα 1600 μιλάνε (και δικαιολογημένα αφού ζηλεύουν!!)... Δε βλέπω κανένα πιο μεγάλο να υπάρχει η κανένα 1400...
Τελικά τις καλύτερες πωλήσεις τις έκαναν τα 1.2 και τα 1.6??
Μιααα χαράαααααα!!!!