εγω αν αλλαζα το στιλο μου θα επερνα ενα type r(to palio)
Printable View
εγω αν αλλαζα το στιλο μου θα επερνα ενα type r(to palio)
Ποιο OPC ηταν φιλε που το ακολουθουσες στην ευθεια με το ΜΙΤΟ?
Βολταρω ενα καινουριο Cupra αυτες τις μερες ενος κολλητου που παρουσιαστηκε προχτες στρατο κ δεν εχω πολυ χρονo.
Αλλα δεν στριβει ρε γμτ...καλυτερα ιταλικο..
Corsa.Δεν θα τα εβαζα με κανενα αλλο:D στην ευθεια τουλαχιστον
Οχι δεν το ακολουθουσα.Απλα περιμενα να ειναι τεραστια η διαφορα με αυτα που εχω ακουσει και δεν με εντυπωσιασε τοσο .Απλα εκει που περιμενα να με βαλει κατω αλυπητα απλα τον ειδα μετα τα 130-140(επιταχυνση απο 60-70) να απομακρυνεται γρηγορα μεν αλλα οχι τρελα δε.
Απλα εκει που ημουν σιγουρος οτι θα τον πιασω ηταν τα στροφιλικια που εκει πηγαινε σαν ενα απλο 1600αρι.
Το corsa opc μου αρεσει πολυ ομως σαν αυτοκινητο.Eχει εναν πολεμικο σχεδιασμο.
ΥΓ:2α και 3η ταχυτητα της mito που φτανει γυρω στα 120 εχει πιο γρηγορη ρεπριζ απο μια αλφα ρομεο 3.2.Εκει ειναι που λυσαει.Μετα ομως οταν εβαλα 4η με περασε ανετα το μπλε πυραυλακι.
αν αλλαζα το στιλο θα επαιρνα μονο ιαπωνα μιας και εναι προς τα εκει η κλιση μου.Oποτε Honda ή Toyota
Που θα μου παει θα το στριψω..αυριο ανεβαινω Κιλκις του αφησω το αμαξι.Ορκωμοσια κ αδεια στο καπακι.
Παντως μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ(παιδαρος style) επιταχυνση το SEAT.Μεχρι να βαλω στοχο να προσπερασω καποιον τον εχω χασει ηδη απο τους καθρεφτες.
Εντυπωση μου κανει γιατι ειδικα ευθειες ειναι σκοτωστρα το κουβαδακι.Θα θελα μια βολτα παντως με την ΜΙΤΟ αν δεν βαρεθεις καποια στιγμη.Θα σε κερασω κ καφεδακι στην Πυξιδα.Παράθεση:
Corsa.Δεν θα τα εβαζα με κανενα αλλο:D στην ευθεια τουλαχιστον
Οχι δεν το ακολουθουσα.Απλα περιμενα να ειναι τεραστια η διαφορα με αυτα που εχω ακουσει και δεν με εντυπωσιασε τοσο .Απλα εκει που περιμενα να με βαλει κατω αλυπητα απλα τον ειδα μετα τα 130-140(επιταχυνση απο 60-70) να απομακρυνεται γρηγορα μεν αλλα οχι τρελα δε.
Επειδή είμαι στα 34 μη μου συγκρίνετε,σας παρακαλώ,mito vs corsa,είναι ιεροσυλία και η καρδιά μου είναι σε κρίσιμη ηλικία