παντως το Stilo για 2,4 γκαζερα με προπανιο πολυ καλα το μετρησε το Bravo
φανταζεστε τι θα γινοτανε αν εκεγε βενζηνουλα του θεου ?
Printable View
παντως το Stilo για 2,4 γκαζερα με προπανιο πολυ καλα το μετρησε το Bravo
φανταζεστε τι θα γινοτανε αν εκεγε βενζηνουλα του θεου ?
Ρε παιδια δλδ με το γκαζι τι παιζει?
Επειδη δεν ξερω!
Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα Ελληνικα!
Και φυσικα για τα θεματα που αναφεραμε περι καλυψης και παλικαρια το ξεχναμε.
Eγω έχω 2 γνωστούς ο ένας σε ένα volvo S80 t5 kai ένας σε leon tsi που μου λένε ότι πάει καλύτερα με υγραέριο από απλή βενζίνη και πολύ οικονομικά.το ντεπόζιτο όμως καταργε'ι τη ρεζέρβα γιατί μπαίνει μέσα στο χώρο της...
ενας φιλος μου ειπε οτι το Fiat Stilo Abarth 2,4 20v GPL βγαζει περιπου 154 αλογα ενω το κανονικο που καει βενζίνη βγαζει 170 αλογα ας το ψαξει καποιος γιατι τελικα αν το Bravo εκανε μονο αυτη τη διαφορα απο το Abarth ειναι κρημα.
οσον αφορα για το ''πρωτο σταδιο '' βελτιωσης επιδη εστηλα μυνημα στο παλικαρι μεσα απο το you tube αυτος μου το ειπε και το εγραψα εγω.
αλλα λεω κρημα γιατι αν εδωσε τοσα λεφτα για το πρωτο σταδιο βελτιωσης και το μονο που μπορει να κανει σε ενα Abarth με προπανιο ειναι να το περναει ελαφρος μεχρι τα 180 κριμα τα λεφταδακια του κρημααααααα.
10% - 12% μειωση στην αποδοση λενε οι προδιαγραφες για την υγραεριοκινηση,οποτε λογαριαστε!
διλαδι αν λεμε τωρα αν το Bravo εχει απο 150 αλογα αντε με την εξατμηση να εφτασε 160 αλογα και μετα βιας μπορεσε να βγαλει μουρη σε ενα μοτερ που δουλευει με προπανιο .και αν υπολογησουμε οτι το 10% στα 170 αλογα μαλλων ειναι 17 αλογα κατω διλαδι 153 αλογα μοτερ τοτε σιγα το κατορθωμα .ακομη και με τοσα αλογα το Abarth πηρε κεφαλι μετα 180 .
Ξαναλέω: Εγώ είδα ότι το bravo έκοψε την κόντρα για τους χ,ψ,ζ λόγους...
Τι να τα κάνω τα 2.5 χιλιάδες κυβικά αν μπορώ να προσπεράσω ενα 14αρι μόνο στην Εγνατία και μετά τα 180??
Τι σχέση έχει που το ένα είναι 2.5 και το άλλο 1.4????