...Teo , μάλλον κάτι έχεις πάθει τώρα τελευταία../..για κοίτα το πιο προσεχτικά../..που ακούστηκε ρε συ VW και όμορφο ????...κακάσχημες - κρυόκολες και χοντροκομένες γερμανίδες είναι....:ninjafella:....
Printable View
γούστα....πάντως άσχετα απο το οτι ειναι Γερμανικά (για το Σοφο το λέω) αναμφιβόλως τα Γερμανικά αυτοκίνητα ΠΛΕΟΝ είναι τα πιο αναξιόπιστα....
Σίγουρα...μηχανές είναι και χαλάνε...το θέμα ειναι με τι συχνότητα....εμένα δηλαδή το Stilo στις 200.000χλμ που μου έκαψε 2 πολλαπλασιαστές δεν με κάνει να το θεορώ αναξιόπιστο...ούτε το παλιό μας punto που στις 530.000χλμ έκαψε φλάτζα το κάνει αναξιόπιστο....όταν όμως στα γερμανικά όλη την ώρα πέφτουν τα παράθυρο,έχουν ενα σορο ηλεκτρικά,τα περισσότερα vw group ειδικά κυκλοφορούν με check αναμμένο,μένουν στον δρόμο και απ οσο λεν οι συνεργιατζήδες αλλα και ο κολλητός μου που δουλεύει στην expres sservice λένε οτι τα γερμανικά είναι no.1 σε βλάβες....χωρίς να σημαίνει οτι και τα υπόλοιπα δεν θα χαλάσουν....
+1 αλλα γούστα....για να πω την αλήθεια και εμενα μου αρεσει εμφανισιακά το scirocco αλλα με τόσα προβλήματα...(το έχει κολλητός μου) άστο....και μετά έλεγα το Stilo που μου έκαψε 2 πολλαπλασιαστές όταν ο άλλος στο scirocco έχει αλλάξει ψυγειο,βάσεις μηχανής,σασμάν,μηχανισμό στα παράθυρο πάνω απο 6 φορές,λάδι καίει περισσότερο απο βενζίνη,παλιότερα είχε θέμα και δεν έπαιρνε μπροστά,καίει πολλαπλασιαστές αβέρτα απο τις 50.000χλμ σαν τρελό,έχει αλλάξει κάτι πλεξούδες πίσω απο το τιμόνι γιατί δεν δουλεύαν τα χειριστήρια ,ΤΡΙΖΕΙ και και και και και..... κατα τα άλλα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ! (το πουλάει το παιδί...full extra όποιος ενδιαφέρεται 11.000... :P)
Έχω πραγματικά τόσο άσχημες εμπειρίες με γερμανικά αυτοκίνητα που οτι και να μου πείτε δεν αλλάζει η γνώμη μου γι'αυτά....γιατι λες αντε 1 βγήκε σκάρτο...άντε και 2ο αλλα δεν γίνετια ΟΛΑ !
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος jason! Από όλα τα VW αυτό μου αρέσει πιο πολύ, χωρίς να το συγκρίνω με κάτι άλλο εκτός από την οικογένειά του. Και φυσικά δεν βάζω μέσα παράγοντες όπως αξιοπιστία κλπ για τα οποία πιστεύω πως παίζει αρκετό ρόλο και η τύχη... Εδώ μιλάμε για το οπτικό κομμάτι και μόνο.
Άλλωστε πόσοι δεν είπαν "ανάθεμα το Stilo και τα τόσα προβλήματα που μου έβγαλε"?
Γιατί αλλιώς το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό σαν "το πιο όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής όλων των εποχών" είναι αυτό:
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....-b-alf_opt.jpg
:crying: :crying: :crying:
(θα το πάρω κάποια στιγμή, δεν θα το πάρω?...)
πω....δεν είμαι μόνο εγώ ερωτευμένος μαζί του ε?.... :/
Ειναι ισως το μονο αυτοκινητο που μπορεις να πεις πως ειναι αντικειμενικα πανεμορφο (πανεμορφη για την ακριβεια) γι αυτο και ειναι το πρωτο προτζεκτ που βγηκε αυτουσιο στην παραγωγη...
...χάχαχαχαααααα../..Σόφο , ξέρεις γιατί γίνανε έτσι οι πόρτες ρε φίλε../..λοιπόν γράφε..η γκ*μενα ήταν έτσι όπως βλέπεις στημένη...ο τύπος που την κοίταγε ξέχασε να στρίψει και νάαααααα !!!!!!!....κρίμα το εργαλείο γμτ....:yikes:....
Κατι παιζει με το αμαξι και την προωθηση της ταινιας...
Δεν εκατσα ομως να διαβασω περισσοτερα!