Απάντηση: Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub
Πάμε για εκτύπωση λέω καλύτερα!
Τι ενέργειες θα γίνουν Σόφο? Έχουμε λογαριασμό αυτού που θα τα εκτυπώσει ή βγαίνουμε με τον δίσκο για έρανο? :phone:
Μέχρι στιγμής έχουμε:
1) ethnikofron471 - 2 τμχ μαύρα
2) DHMHTRHS - 2 τμχ ασημί
3) Stilo_Abarth - 2 τμχ (1 μαύρο και 1 ασημί)
4) teo - 2 τμχ (1 μαύρο και 1 ασημί)
5) polfan - 1 τμχ ασημι
6) bill stilo - 2 τμχ ασημί
Σύνολο 11 αυτοκόλλητα (4 μαύρα & 7 ασημί). Ας τα κάνουμε 12 να είναι στρογγυλά λοιπόν (4 μαύρα - 8 ασημί) και παίρνω 3 σύνολο εγώ!
Εγω λεω να παμε για εκτυπωση...να ειναι ιδια ολα κιολας...κ να εχουμε οσοι θελουν βεβαια....
Οπως θελετε! Αν ειναι την Κυριακη που θα κανετε την συναντηση ας μαζεψει ενας απο εσας τα λεφτα να μιλησω και εγω με τον ανθρωπο να μας δωσει λογαριασμο του να τα βαλουμε απ'ευθειας.
Συγνωμη αλλα δεν θελω να εχω πολλα παρε δωσε με λεφτα, ποτε δεν ξερεις τι γινεται, οκ;
Και καλά κάνεις ρε φίλε! Θα κοιτάξω να τα μαζέψω εγώ αν είναι την Κυριακή και μετά συνεννοούμαστε prive :wub: για τις λεπτομέρειες!
Θα μπορεσει καποιος να κανει ενα αρχειο corel με το αυτοκολλητο ωστε να το δωσουμε ετοιμο;
Έχουμε κανένα νέο με το θέμα παιδιά ή μείναμε στάσιμοι;;
Καλησπέρα, εγώ μπορώ να μετέχω; (το θέμα είναι αν γίνεται να μου το στείλει κάποιος στην Κοζάνη) και να στείλω και σε κάποιον τα λεφτά.
Το θέμα δεν έχει μείνει στάσιμο παιδιά, απλώς υπάρχει ένα δίλημμα γιατί υπάρχουν αρκετά παλιά αυτοκόλλητα έτοιμα (χρώματος μαύρου όμως).
Αν θέλουμε αρκετά ασημί, τότε το προχωράμε κανονικά. PascM φυσικά και μπορείς να μετέχεις! Αριθμός κομματιών και χρώμα;;