Απάντηση: Συνάντηση Σάββατο11/01/14 - kart time!
αν και ειμαι 300 km μακρια μπορει να κατευβω να διαγωνιστω και να σας κερδισω ολους αχαχαααχχχχααα Ναι στο πρωταθλημα και γιατι οχι σε κατι ποιο οργανωμενο .
και να η προταση ''Σε καθε πολη σχεδον ηπαρχει πιστα καρτ, που μπορουνε να διαγωνιστουνε τα μελοι του stiloclub και να βγουνε καποιοι ως οι καλητεροι οι οποιοι θα διαγωνιστουνε μια φορα Αθηνα μια φορα Θεσαλονικη και μια φορα Βολο αντε και Πατρα , αφου συμπληρωσουνε βαθμους θα εχουμε πρωταθλητη που θα διαγωνιστει με αλλο club που μπορει να ακολουθησει την ιδια φιλοσοφια''
να δηλωθει οτι ο ιδρητης της πρωτασης ειμαι εγω και μου ανοικουνε τα τηλεωπτικα δικαωματα παρακαλω..χαχαχααχχαχα
τι λετε ακουω γνωμες.
Πετρο να μου φτιαξεις εκεινο το ορθογραφικο που διωρθωνε αυτοματα γιατι κατι δεν εχω γραξει σωστα....
η θα μπορουσαν να γινουν τοπικα πρωταθληματα σε καθε πολη αποτελουμενα απο 5-6-7 βαθμολογουμενους αγωνες,και οι 2 πρωτοι πχ απο καθε πρωταθλημα,να συμετασχουν σε εναν αγωνα τελικου,με ελευθερα και χρονομ/να δοκιμαστικα,και να βγει ενας πρωταθλητης.
maximos την επομενη φορα και εγώ... αντε να γίνουμε περισσότεροι οι 5πορτοι!! :P
Έτσι angelinho!!! Πεντάπορτα rules !!! :happy2:
teo το βιντεο το κατεβασες?
Edit:ακυρο
Το ξανανέβασα σε 720p & 1080p και άλλαξα το link γιατί το προηγούμενο διαγράφτηκε!
Σας έχω όλους χαλαρά...:)
αν χάσω 15 κιλά..