Απάντηση: 13/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Ακομα μια επιτυχημενη συναντηση ελαβε τελος!!! Πολυ ωραια παρεα!!!!!Μπραβο σε ολους,και στον σοφοκλη για τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα!!!!(ο απο μηχανης θεος).
"κλεψαμε" και ενα μελος απο το club θεσσαλονικης,τον stilo_abarth, που πλεον τα δικαιωματα συναντησεων τα εχει το club αθηνων!!:yeah:
Σιγά σιγά και ο Σοφοκλής με αυτά που βλέπει πάνω, τον βλέπω να έρχεται στης Αθήνας τις συγκεντρώσεις!!
Ανεβάστε και καμιά φώτο εε!!
Μπράβο παιδιά!! Ακόμα μια ωραία συνάντηση απ'όσο έμαθα!
Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά επειδή έλειπα!! Χαχαχαχα!!
Φωτογραφίες δεν βλέπω... :rant2:
Καλησπέρα παίδες!!!
Σήμερα για άλλη μια φορά πέρασα super και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και από κοντά τον stile ( έτσι τα πεντάπορτα να ανεβαίνουν !!! :bananarock2: ) τον stilo_abarth ( λευκό ... το μόνο χρώμα!!!! :metalo:και άσε τον καθρέφτη μου ήσυχο.... ) και την pinelopi (οκ το παραδέχομαι .... ωραίο και το μπλε χρώμα, γρήγορα για xenon και γρίλια :cool: )
Άλλη μία συνάντηση που κατάφερε να μαζέψει έναν μεγάλο αριθμό ατόμων για τα δεδομένα ξέροντας πως λόγο εργασιών και πολύ σημαντικών υποχρεώσεων έλειπαν μέλη με ενεργή παρουσία.Άρα το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρέα μεγαλώνει και στην επόμενη συνάντηση, που θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα, θα καταφέρουμε να ήμαστε ακόμα περισσότεροι.
Η συνάντηση έλαβε τέλος και περάσαμε πολύ ωραία!!!
Από τα αριστερά προς τα δεξιά παρευρέθησαν οι:
DHMHTRHS, Pinelopi, Bill Stilo, Stilo_Abarth, Ioannidis, Ntinosmg, Gunner7, Angelinho, Stile, Maximos
http://s25.postimg.org/9f54dj2z3/252.jpg
http://s25.postimg.org/v2u2nz3db/665.jpg
Καλησπερα κι απο μενα!!!Σημερα περασα παρα πολυ ωραια,χαιρομαι και γι'αυτο αλλα και που γνωριστικαμε απο κοντα και μου λυθηκαν και αποριες!!Επισης χαιρομαι γιατι δεν ημουν και η μονη γυναικα :tongue2::tongue2::tongue2: (το οφειλω στον stile αυτο) !!
Maxime εννοειται οτι ειναι πολυ ωραιο το μπλε και φυσικα θα μπουν xenon και γριλια....μπα....οπως του DHMHTRH θα γινει :wink: ! Και τα μπλουζακια ηταν τελεια!! Και οι φοτο...Συγχαρητήρια στον φωτογραφο :photo: !!
Ευχαριστω για ολα και χαρηκα παρα πολυ σημερα :happy2::happy2::happy2:!!
Και μη ξεχνιομαστε...ποτε θα το επαναλαβουμε?? οεο??
Εντάξει... δεν τρελάθηκα κιόλας.
Περίμενα ο διοργανωτής να μην έρθει. Όχι μόνο ήρθε, αλλά έφερε και την κοπέλα του.
Περίμενα να έχουμε ίντριγκες και μούτρα... Τίποτα... μια χαρά περνούσανε όλοι.
Περίμενα τα μπλουζάκια να είναι κακοτυπωμένα. Τέλεια βγήκαν και αυτά.
Περίμενα να μην πάρω απόδειξη οπότε να έρθω εδώ και να γκρινιάξω και να αφήσω υποννοούμενα για τον Σόφο. Έστειλε ΚΑΙ αποδείξεις. Έλεος!
Περίμενα τα αυτοκόλλητα να είναι στραβοχυμένα. Κολοκύθια... Καλύτερα και από τα πρώτα βγήκαν.
Είναι αυτή η συνάντηση; Όχι πείτε μου!
Αίσχος!
Δεν ξαναέρχομαι!
Άσχετο...
pinelopi την ώρα που πασπατεύαμε το αμάξι του Δημήτρη, άκουσα για μια βλάβη που σου έβγαλε το δικό σου.
Δεν το συζητήσαμε μετά, τι ήταν; Τι σου παρουσιάζει;
Επίσης Gunner7 σου χρωστάω το software. Θα στο ετοιμάσω και σκέφτομαι να το βγάλω κάπου εδώ πάνω ώστε να το κατεβάζουν όλοι όσοι το θέλουν.
Στην επόμενη συνάντηση, θυμίστε μου να το σπρώξω και στο fb.
Πέρασα υπέροχα!
Πάντα τέτοια!
Πρώτα από όλα να πω πως πραγματικά χάρηκα και εγώ και η γυναίκα της ζωής μου που είχαμε μια τόσο ζεστή παρέα και μιλήσαμε πέρα από τις άπειρες βλάβες που βγάζει το Stilo και φυσικά την λύση τους και για μηχανές, για κηπουρικά μηχανήματα και άλλα πολλά!
Χαίρομαι που τα άτομα του club τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα έχουν μια πολύ διαφορετική φιλοσοφία και πολύ υψηλή αντίληψη και με αυτό τον τρόπο περάσαμε όλοι πάρα πολύ ωραία! Επίσης αυτό που με έκανε να χαρώ περισσότερο, είναι που σε κάθε συνάντηση, μαθαίνεις και κάτι καινούριο που δεν το ήξερες και βελτιώνεις το αυτοκίνητο με την εμπειρία και την τεχνογνωσία από κάποιον που έχει περάσει κάτι που εσύ το περνάς πρώτη φορά!
+ ότι βάλαμε υπολογιστές σε κάποια από τα αμαξάκια μας και λύσαμε κάποια προβληματάκια που είχαμε στα STILάκια μας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πέρασα υπέροχα!
Με τον Μιχάλη τα βρήκαμε.. Του έκανα friend request στο facebook και με αγάπησε ξανά..
Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να έχω το ίδιο Stilo γιατί ένα από τα τρίπορτα της συνάντησης μου έκλεισε το μάτι και το σκέφτομαι να του κάτσω αλλά πρέπει πρώτα να χωρίσω το πεντάπορτο και δεν είναι εύκολο... Άσε που θα παραξηγηθεί και ο Maximos που θα μειωθεί η παρουσία των πεντάπορτων στις συναντήσεις!!!
και είμαστε και yin yang
http://3.bp.blogspot.com/-7zaW-35hMi...ng+small+2.jpg
Χάρηκα που σας γνώρισα όλους από κοντά!!!
Ντίνο, ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΔΗΜΗΤΡΗ!!! :happy2:
Άντε κανονίστε τώρα κοντά συνάντηση να το έχω ακόμα το πεντάπορτο!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
pinelopi την ώρα που πασπατεύαμε το αμάξι του Δημήτρη, άκουσα για μια βλάβη που σου έβγαλε το δικό σου.
Δεν το συζητήσαμε μετά, τι ήταν; Τι σου παρουσιάζει;
Μιχάλη το πρόβλημα που έβγαλε της Πηνελόπης ήταν με την πίσω λάμπα του φρένου αλλά από ότι μου είπε ο άντρας της, είναι κάποιο bybass που έχει κάνει κάποιος τεχνικός για να μην δείχνει την λάμπα καμμένη. Οπότε το βγάζει μόνιμα.
Να πω οτι ζηλευω;;;
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩ!!!