Ποιο θηλυκο αστερι του club οδηγαει κιτρινο stilo με skywindow και αυτοκολητο stiloclub στο πισω μερος του αμαξιου? Εθεαθη τις προαλλες στην εθν.αμυνης διπλα στα πανεπιστημια.
Printable View
Ποιο θηλυκο αστερι του club οδηγαει κιτρινο stilo με skywindow και αυτοκολητο stiloclub στο πισω μερος του αμαξιου? Εθεαθη τις προαλλες στην εθν.αμυνης διπλα στα πανεπιστημια.
Σιγά με τους χαρακτηρισμούς παιδιά μην παρεξηγηθεί κανείς...
Παρεπιπτόντως το συγκεκριμένο το βλέπω καιρό εκεί κοντά! Δίχως οδηγό.
ημουνα απο την δουλεια και πεινουσα!!!πιστευω πως και μονο το δευτερο αρκει για να καταλαβεις!
καλα σιγουρα αλλα για 5 λεπτα μπορουσες να σταματησεις!
μενεις εκει κοντα?
Σημερα στον δρομο απο κατερινη προς θεσσαλονικη μπανισα ενα πανεμορφο Stilo με χαρτι "πωλειται" μπρος και πισω ποιος ειναι ?
Βισσινι το χρωμα !
Εξατμιση ωραια και στο πλαι τα πλαστικα, πανεμορφο μη το πουλας ρε μαστορα!
Σήμερα,
ώρα 13:45
περιοχή Κορδελιού Θεσσαλονίκης
Ταβέρνα (καντίνα;;;) "Τα Βλαχάκια"
Με οροφούλα και αυτοκόλλητο στο πορτπαγκαζ.
Ποιος;
ευοσμο κοκκινο,φιμε και καργα μποτυ κιτ?
μηπως παντελης abarth?
ειχε πινακιδες βολου?
ημουνα Χαλκιδικη και εμηνα στην Ουρανουπολη και εκανα μερικες βολτητσες με τη κορι μου και τη γυναικα μου.
Igognito ηρθε... Τακτική αποφυγής paparazzi... :D:D:D
αν και ειχα μηλησει με τον Αρη οτι θα ημουν χαλκιδικη δε το σκεφτηκα καθολου να το διλωνα στο site συγνωμη εχετε δικιο next time.
εθεαθη μια στιλαρα κατασπρη παντου τριθυρη με φιμε τζαμια
στην περιοχη του ευοσμου...το περιεργο ειναι οτι ειναι παρκαρισμενο
συνεχεια λιγο πιο διπλα απο το σπιτι μου :D και αν δεν κανω λαθος
εχει ενα μικρο αυτοκολιτο ''www.stilo-club.gr'' πισω αριστερα στο
φορτμπαγκαζ!μπραβο φιλε οποιος και να εισαι το εχεις τουμπανο!
Εδω και εναμιση χρονο που βλεπω ενα μαυρο stilo με αυτοκολλητο στην γλυφαδα παρκαρισμενο συνηθως στο supermarket elite συνεχεια ακομα να βρω ποιος ειναι.
Kyriakh sto potamo epanomis asimi me fime parkarismeno mprosta sto beach bar BaBa.kaneis apo edw?
sory gia ta greeklish
Ημουν σε διακοπες στην Αριδαια και κανοντας μια εκδρομη στην Ναουσα εθεαθη ενα πολυ ομορφο stilo 3d κιτρινο με αυτοκολητα σηματα abarth μπροστα και στο πλαι με πινακιδα ΗΜΝ.... παρκαρισμενο στην <<παραλια>> της Ναουσας στις 13 Αυγουστου. Πραγματι πολυ ομορφο. Τα προσθετα προβολακια αναβουν με τα μεσαια φωτα η με τους προβολεις ομιχλης;
Εθεάθη στην Πυλαία πάνω απο το σπιτι μου (τι κουφ..είσαι δεν πήρες τηλ.) μαύρο 3d 1.2 με bucketιες ,ζάντες απίστευτες κόκκινη κουβέρτα στο ταμπλό και σηματάκια της NIKE στους μαρσπιέδες(τον έχω δώσει κανονικα).Ο ίδιος τύπος που τον πέτυχα πριν μήνες να ενοχλεί σουρωμένους τα χαράματα ζητώντας τάχα οδηγίες για Καβάλα.Αυτή την φορά όμως.. το stilo αυτό είχε έναν άλλο αερά..ένα άρωμα Γαλλικό..
αρα ποιος μπορει να ειναι απο Α???
και τι εκανε μητσο με τον γαλλικο αερα??
Εθεαθη ο μουτρος με τον Ματρακα Νισσαν να βολταρει στον Μπαξε της Περαιας..ουτε σινιαλα βλεπει απο το παιδι ουτε τπτ..
οοπς! Νίκο δε σε είδα ορε. Είδες πως γυάλιζε το εργαλείο?? :Pp
Ενα εχω να πω,τα πισω φαναρια σκοτωνουν...πολυ στυλατα..:DΠαράθεση:
Είδες πως γυάλιζε το εργαλείο?? :Pp
Χτες το απογευμα 17/09/08 στις 17.10 στην οδο κονωνος στο πειραια
με κατευθηνση προς το λιμανι εθεαθη ενα Stilo γαλαζιο με αυτοκολλητα Stilo club (μαλλον after market)στα πισω παραθυρα.Κοιταχτηκαμε αλλα ειμασταν σε διαφορετικη κατευθυνση και φυγαμε...
Ειναι κανενας απο το club???
Προχτές εαν θυμάμαι καλά , ερχόμενος από Στρατηγού Καλάρη ένας γαλάζιος Stillaros με βαρβάτο θόρυβο πέρναγε φουρτουνιασμένος στην αντίθετη ροή.
Χωρίς αυτοκόλλητα ... αλλά μιας και κοιταχτήκαμε και τα κάψαμε ταυτόχρονα .....
μην είναι κανένας του team?
Έεεεεεελα ρε τρέλα!!!!
Έτσι όπως πέρασες δίπλα που να δώ το αυτοκολητάκι :):):):):)
Τούμπανο το Stilaki! Με απίστευτα υπέροχο ήχο man!!!!
:D:D:D:D:D:D
Μην φανταστεις απλά ειναι καλο το cd που παιζει,(active member).
Δεν τρεχω συχνα, μονο οταν βιαζομαι,και εκεινη την στιγμη βιαζομουνα...
Αντε ελα σε καμια συναντηση να τα πουμε απο κοντα!
Τώρα που κινέιτε πλέον , χάρις στον Μπάμπη και στην Λίζα , νά'ναι καλά τα παιδιά θα εμφανιστώ με το αλλοπρόσαλό μου τουτού και εγώ...
:D:D
Μου λείπει η κεραία και ένα trimmaki ακόμα
richard αφου εσυ δεν εχεις γαλαζιο!
ειδα στον βολο στο πηλιο το τερασ του παντελη φιλε ειναι ολα τα λεφτα εγω ειχα παρκαρει παντελη εξω απο το παρκιν στην γωνια!!ειχα παει για μασα!!!
αν και το μπανισα το δικο σου δεν ειδα αυτοκολητο του site.
ειχα ρε στο πισω παραθυρο......
στην γωνια περιμενεις μιχαλη να κανεις το σχολιο σου!
δεν παιζεσε ρε φιλε!
Σημερα και κατα τις 10 παρα κατι το βραδυ εθεαθη το αυτοκινητο γνωστου μελους της παρεας της Θεσσαλονικης παρκαρισμενο στην Παυλου Μελα.
Θα πω μονο οτι το αμαξι φοραει ασπρες ζαντες...
Εχω να κανω μια ερωτηση στον ιδιοκτητη και περιμενω απαντηση:
Εμεις ποτε θα πιουμε καφε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
ποιος ειναι αραγε?ποσες πορτες εχει?
Πολλες γιατι βαρεθηκα να τις μετρησω, ασε που ημουν και με το αγριο το παπακι...