και ενα tatoo στον ώμο αν δεν κάνω λάθος...:)
καλως ήρθες...
Printable View
και ενα tatoo στον ώμο αν δεν κάνω λάθος...:)
καλως ήρθες...
Γεια σου Νικο,καλως ηρθες..
και καλο μηνα σε ολους.
Ωμο-πλατη :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Τα νεύρα μου...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο xdream
Ε ???Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Το χαλβάδιαζε για πάρτυ του, για αυτό κάνει έτσι! :D:D:DΠαράθεση:
Ε ???
Γειά σου Νικόλα συνονόματε. Καλώς μας ήρθες...
Καλως σας βρηκα !
καλησπέρα κι από μένα, είμαι ο Ανδρέας από Βόλο κι έχω ένα punto sporting, αλλά ελπίζω σε λίγο καιρό να κυκλοφορώ με ένα stilo μαυρο 1.4.
Welcome Sporting και καλα ποσταρισματα!!Οσο για την αλλαγη καλυτερη δεν γινοταν!!
Να κυκλοφορεις!!!
Να κυκλοφορεις!!!
Καλος ηρθατε παιδια!!!
καλως ηρθατε παιδια!!!
Νικολα να σε καλοσωρισω και σε αυτο το forum!!!
Γιαπ και απο μενα...:)
:!: Καλησπέρα σας παιδιά. Λέγομαι Σωτήρης είμαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου Stilo 1.2 3d εδώ και ένα χρόνο. Το site σας το έμαθα από ένα παλικάρι που το είχε κολημένο στο πίσω τζάμι του Stilo του (αν δεν με απατά η μνήμη μου). Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στο εμπνευστή, υλοποιητή και κατα τα φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα "υποστηρικτές".
Τα λεμε σε κάποιο post
Καλώς ήρθες Σωτήρη. Αν θες συμπλήρωσε στο "Ο λογαριασμός μου" αριστερά, το πεδίο που λέει από που είσαι για να ξέρουμε σε ποια πόλη θα σε βλέπουμε.
Απο την Νικαια ειμαι και στην Νίκαια μένω. Και για να πω την αμαρτιά μου δεν κατάλαβα απόλυτα που είναι αυτο για να το συμπληρώσω αλλά don't worry που θα μου πάει θα το βρω!!!
Έτσι, μ'αρέσεις. Να ψάχνουμε και λίγο για να μαθαίνουμε και το site μας.
καλως ηρθες φιλε σωτηρη!!!!
Καλώς όρισες Σωτήρη!
Φρόντισε να βρεθείς και να γνωριστείς με τα παιδιά της Αθήνας σε κάποια από τις συναντήσεις τους!
Καλωσορισες Σωτήρη στη μεγαλοπρεπη παρεα μας.
Καλα χιλιομετρα και καλα ποστ.
Γεια σε όλα τα μέλη.
Ζω Θεσσαλονίκη (τα τελευταία 17 χρόνια!) και έχω ένα Stilo 1.2 3ποτρο όπως το έβγαλε η μάνα του εδώ και 3.5 χρόνια. Κατά τ'άλλα είμαι περισσότερο computerάκιας και λιγότερο αυτοκινητάκιας.
Μόλις πρόσφατα ανακάληψα το site και ομολογώ ότι χάρηκα ιδιαίτερα γι'αυτό.
Φώτης
Φώτη θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά. Αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου με pm για να σε βάλω στην SMS λίστα, ώστε να ενημερώνεσαι για τα events και τα meetings.
Καλώς όρισες Φώτη, ελπίζω να σε κάνουμε εξίσου "αυτοκινητάκια" ή μάλλον Stilάκια...
Καλά είναι να σε γνωρίζαμε και από κοντά και να γνώριζες όλη την παρέα της Θεσσαλονίκης για αρχή!
Καλως τον Φωτη! Καλως ηρθες στο Stilo Club και οπως ειπαν και τα παιδια, ελπιζουμε να σε δουμε σε καποια συναντηση μας!
Γειά σου Φώτη. Καλώς όρισες! Να σε δούμε και από κοντά... ;)
Γεια σου Φωτη και καλωσορισες στη παρεα μας.
Αν εισαι καλος κομπιουτερακιας ελπιζω να σε "αναγκασουμε" να τα συνδιασεις καποια στιγμη... :twisted: :twisted:
WELCOME φΩΤΑΡΑ!!!
Γειά σας παιδιά, με λένε Όλγα και πριν από περίπου 3 βδομάδες απόκτησα το STILO M.W. 1.4. Είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης και αλλά μένω λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη (45χιλ). Δεν ασχολούμε με την τεχνολογία, αυτό το έχει αναλάβει ο σύζηγος. Όμως μόλις έμαθα για το club γράφτηκα για να σας γνωρίσω και να μαθαίνω τα νέα!! Με το STILO μου είμαι ευχαριστημένη αυτό που με προβληματίζει όμως από τη μέρα που το πήρα είναι το παρκάρισμά του!!! όχι ότι δεν τα καταφέρνω, είμαι καλή οδηγός. Αλλά δεν βρήσκω εύκολα χώρους στο Ηράκλειο για να χωράει!!! (χα, χα) Καλό Σαββατοκύριακο!!! Όλγα :D
Καλως ορισες στην παρεα μας Ολγα! Καλοταξιδο το Stilo σου και καλα Post!
Καλως μας βρηκες Ολγα και καλα χλμ με τον στιλαρο.. :D :D
Καλως ηρθες!!!
Τι γινεται εκει στην Κρητη εχουν ολοι Multivagon?Και γυναικες μαλιστα?
Καλωσορισες Ολγα!!!
Εδώ στην Κρήτη, εκτός από το δικό μου έχω δει τουλάχιστον άλλα 2 MW, αλλά γενικά αρχίζουν και αυξάνονται τα STEISON W. Μάλλον ο κόσμος κουβαλάει πολλά πράγματα και θέλει χώρο στο αυτοκίνητό του. Αν κρίνω από μένα, ένας από τους λόγους που το διάλεξα είναι τα 512 λίτρα καθαρά και τετραγωνισμένα στο portpagage.
Είμαι και γω απ΄ αυτούς που κουβαλάω... κούτες!!
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!
:) :)
Thanks για την, ομολογουμένως, θερμή υποδοχή. !!! Μέχρι να βρεθούμε από κοντά, αν δείτε ένα άπλυτο, μπλέ, 3D, 1200αρι ....it's me. :)
wellcome OLGA!
παιδια καλως μας ήρθατε και καλα Posts....
'Ολγα καλώς όρισες στο StiloClub! ΄Πληθαίνει η παρέα της Κρήτης και με MultiWagon μάλιστα!
Άπλυτο;;; ...δικός μου!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Μπλε;;; ...δικέ μου!!! Άλλο ένα μπλε στην Θεσσαλονίκης καναρίνια...
Κύλισε ο τέντζερης...Παράθεση:
Άλλο ένα μπλε στην Θεσσαλονίκης καναρίνια...
Φώτη, πριν σε δούμε στο Club, να το έχεις βάψει άλλο χρώμα... (αν είναι κίτρινο έχεις 3 χρόνια δωρεάν συνδρομή!)
:216
καλως μας ήρθες και καλα Posts....
Καλως ηρθατε!!!