Χρόνια πολλά Λάκη!!!
Printable View
Χρόνια πολλά Λάκη!!!
ευχαριστο φιλαρακι νασαι καλα!!!κ εσυ οτι επιθυμεις!!!:)
χροναι πολλα λακη ω λακη!
Tις θερμοτερες ευχες φιλε lakis! Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!
Στελνω απο δω τις ευχες μου στον Stilo_Rodos μιας κ ειναι του Αγ.Σπυριδωνος σημερα.Οτι επιθυμεις φιλε!Keep tuning!
thanks νικολα...
χρονια πολλα και απο μενα
Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας!!!
μανωλη(pascm) χρονια σου πολλα πολυχρονος και να σε χαιρομαστε!
χρονια πολλα και σοτυς υπολοιπους εορταζοντες!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!
Ευχαριστώ Γιάννη!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ MODERATOR!!!!
ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ POSTS ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!!!!!!!!
Υγεία ρε! Και πάντα όρθιος!!!
Χρονια πολλα Πετρακο!!!Νομιζω πως ο προλαλησας με καλυψε απολυτα!!!
Πολύχρονος & από εμένα Πέτρο.
Χρόνια πολλά Πέτρο!
Πετραν χρονια σου πολλα με υγεια και οτι επιθυμεις!!!
Χρονια πολλα με υγεια και χωρις airbag failure-loose connection -abs-ebd -asr failure και απο εμενα!
Συνονοματε Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.....
χρονια πολλα πετρο και τoυ χρονου ΤΡΙΠΛΟΣ!
Ευχαριστώ όλους παιδιά, να 'στε καλά. Πάνε και τα 27..άντε μπρος για τα 28 τώρα.....:Ρ
χρονια πολλα ρε φιλε και σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις και παντα με υγεια
Χρονια πολλα με υγεια, χαρα και πολυ Stiloτρελα!
Χρόνια πολλά στον μικρότερο της παρέας!
Να σε χαιρόμαστε ρε Μήτσο! Να σαι γερός να ομορφαίνεις! :slap:
Χρονια Πολλα tekiller..
να τα εκοταστησεις μητσο
Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι Χρονια πολλα αλανι
Μητσο χρονια πολλα ρε !!!!!1
Μα καλα εκλεισες τα 21 και πηγες στα 20?
Χρόνια πολλά Μητσάρα...Τα δόντια τα άλλαξες ή τώρα πέφτουν?
πουλακι μου γιορταζες και εμενα δε με κερασες ουτε ενα γλυκο και με ειχες απο τις 15.00 μεχρι 22.30 να μου δινει το ρυθμο και δε ειπες τιποτα. θα σε φαω ζωντανο .
ο θεος αγαπαει το κλεφτη αλα αγαπαει και το νοικοκυρη λοιπον τρεχα γρηγορα για να επανορθωσεις και να γεμισεις το κενο στη κοιλια μου για να σε συνχωρεσω και φερε καμια 20αρια κιλα ψημενο χοιρηνο κεμπαπ και φυγε εσυ θα σε συνχωρεσω μολις φτασω στα γλυκαδια.
με ενα καφε την εβγαζα ο καημενος ουτε ενα γλυκο δε εφερε να με κερασει
τωρα θα φταιω εγω αμα δε τον αφησω να με περασει ποτε στις Σερρες?
αστα τα 27 και τα 28 για κανα παιδακι εσυ νομιζω συφωνα και με τα αστερια οτι εισαι κοντα στα 35 .
ΚΙ ΜΟΥ ΡΗΧΝΕΙς ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
ANY WAY εστω και αργα οτι καλητερο επυθημεις φιλε μου .
Περάσαμε πολύ ωραία σήμερα!
Ευχαριστώ πολύ παιδάκια :D
Χρόνια πολλά στο στρατευμένο μας το νιάτο!
Να σαι πάντα γερός και δυνατός ρε Σάκη και με χαμόγελο πάντα!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!
Χρονια Πολλα!
να τα εκατοστησεις και πανω απο ολα υγεια
Χρόνια πολλά στον Mr. DIY-σου-βάζω-cc-σε-10-λεπτά,
στον πτέραρχο της παρέας μας, στο original παιδί της Ελλάδος (για Βλάχο σε βλέπω) χρόνια πολλά στον αξιότιμο κύριο Άρη μας.
Χρόνια πολλά ρε! Καλά γεράματα! :D:D:D:D:D
Thank u thank u thank u!!!!!
Άρη χρόνια πολλά ρε!! Πολύχρονος!! Άντε και καλός πολίτης!!!