ξερω εγω τι λεω ξερω εγω!!
χα χα χα
Printable View
Ouuuu!!! εσυ ξερεις φιλε μου καλυτερα!!! ;)
Και μιας και χερεις πολλα...:)..ποιο καλο παιδι θα μου πει, αν στιν εκδρομη που θα γινει(ετσι διαβασα καπου),οταν γινει,δεχεστε και κοριτσια?!!!
:o
Δεχόμεθα, και θα είναι και τα δικά μας.....
πολυ χαιρομαι!!!:)Ευχαριστω πολυ!
καλη διαθεση να υπαρχει και πολυ τρελα
αλλιως να μην ερθει κανεις!! χα χα χα
πλακα κανω απλα να εχουμε θετικη ενεργεια και θα περασουμε σουπερ
Εννοειται πρωτα απ ολα καλη διαθεση...:upside:
Αντε βρε...χεσηκοσε λιγο τον κοσμο..γιατι δεν βλεπω φως.
Καλησπέρα στους φίλους του Stilo Club.
Με λένε Νικόλα από την περιοχή της Γλυφάδας και είμαι φανατικός οπαδός των Ιταλικών αυτοκινήτων, παρόλα αυτά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Renault 5 turbo GT, αλλά από τα πολλά προβλήματα και ένα παραλίγο ατύχημα που θα μου στοίχιζε την ζωή ήταν η αιτία να αποφασίσω να περάσω σε κάτι πιο normal, ένα Fiataki Punto όπου και το κράτησα σε άριστη κατάσταση έως και σήμερα και με το συγκεκριμένο γύρισα όλη την Ελλάδα άσχετα αν τους βρίζουν τους Ιταλούς για τα προβλήματα που έχουν, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα και με έβγαλε παλικάρι και μπορώ να πω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα και την απόφαση να πάρω πάλι ένα Fiat. Εδώ και μερικούς μήνες έχω στην κατοχή μου ένα Fiat Stilo 1600 του 2003 μεταχειρισμένο μεν, με ολίγα χιλιόμετρα δε. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχω παρόμοια προβληματάκια όπως διαβάζω και στους περισσότερους φίλους εδώ (αρχή είναι ακόμα και θα εξοικειωθώ δεν το βάζω εύκολα κάτω) άλλωστε όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και η λύση, και είμαι τυχερός πραγματικά που από σπόντα βρήκα το Club σας γιατί μέσα από τα δικά σας γραπτά, απορίες, προβλήματα και συμβουλές άρχισα να γνωρίζω το αυτοκίνητο μου που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου και της δυνατότητες του. είμαι γενικά από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι έχω και θέλω να το γνωρίζω καλά και πόσο μάλλον κάτι που εμπιστεύεσαι την ζωή σου και την ζωή των άλλων σε αυτό, δε μου αρέσει να το πετάω σε ένα συνεργείο και ποιος ξέρει τι του κάνουν εκεί μέχρι να έρθει η ώρα που θα το πάρεις πίσω κλπ.
Σας κούρασα όμως με την πολυλογία μου, πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκτενέστερα εδώ μέσα και να γνωριστούμε μέσα από της ερωτήσεις της προτάσεις της συμβουλές ακόμα και σε κάποιο καφέ να μιλήσουμε live.
Εύχομαι το καλύτερο για όλους σας, να έχουμε και να περάσουμε της καλύτερες γιορτές με χαρά και ευτυχία.
Φιλικά προς όλα τα μέλη του Silo Club
Νικόλας
καλως ηρθες φιλε μου στο club..εδω μεσα σιγουρα θα βρεις οτι πληροφορια και βηθεια θες για το αμαξακι μας...καλες γιορτες σε σενα και σε ολους
Καλός ήρθες φίλε μου ότι χρειασθείς πάρε τηλέφωνο!
6938000361 Μπάμπης.
γεια σου ρε νικολα πολυλογα χα χα πλακα κανω!και απο
την θεσσαλονικη