Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Σε καθε ποστ υπαρχει ενα Κουμπακι κατω γωνια Δεξια που γραφει "QUOTE"
To πατας και ... Voila.
oooooooooooo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
oooooooooooo
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MechGR
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
Α, προβληματίζεται γενικότερα ε?? :confused:
Damnit....
Thanks και πάλι guys για το welcoming! Ελπίζω να σας πετύχω σε κάποιο gathering!
MechGR κατω απο τις θεσεις, μπροστα απο συνοδηγο (ξυγειο ταχα γιατι εχει συνδεση με το ερ κοντισιον), και στην πλευρα του οδηγου ταχα για κλειδια ειναι.
Το τελευταιο το ανακαλυψα τυχαια προσφατα λολ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MechGR
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Κινούμαι συνήθως σε Γαλάτσι / Καλλιθέα / Μπραχάμι .....και γενικότερα!
Το όχημα είναι κόκκινο και σε εργοστασιακή κατάσταση - αλλά δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολλύ έτσι!!!:p:p
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
Το ABARTH με την ζαντούλα την υπέροχη??? "Δυο πόντους" από το έδαφος?
....Είμαι πίσω από το Cafepolis!
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ο Στέλιος από Θεσσαλονίκη και μπορεί να μην έχω Stilo αλλά περιμένω τέλος του μήνα το καινούριο μου Bravo το 120ps
emotion. Προς το παρόν είμαι χωρίς αμάξι και τα έχω δει όλα! Πριν είχα το Tipo το 2πορτο από το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πριν γραφτώ εδώ παρακολούθησα λίγο τις συζητήσεις σας και είδα ότι τα λέτε καλά και θέλω να συμμετέχω σ'αυτό!