Welcome ξάδερφε :D
Printable View
Welcome ξάδερφε :D
Παιδες γιατι ? το 1.6 σπινιαρει περισσοτερο και πεφτουν λασπες πισω, γιαυτο εχει υαλοκαθαριστηρα ? :P :P :P :P :P :P :P
Θέμα εξοπλισμού. Όπως ακριβώς γινόταν και με την Alfa 146 αν θυμάμαι καλά...
Καλως όρισες Ηλία!
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
ποπο..τι θερμη υποδοχη ειναι αυτη εξαδελφια!!!..Θελω να προσθεσω επιπλεον πως ειμαι και μελος του puntoclub(κανα χρονο τωρα) και οπως καταλαβαινετε φανατικος ιταλος.Ασχετο αλλα ο ξαδελφος μου εχει stilo 1.6(4 πορτο) αρα εχω παει καμια βολτιτσα και με το ξαδελφακι του ξαδελφου!!!
καλησπέρα και από μένα το νεότερο μέλος...δυστυχώς σασ έμαθα αφού ατύχησα πρώτα με το stilo μου...:( :(...και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχω κάποια μηνύματα πριν ξεκινήσω δική μου δημοσιεύση η οποία μάλλον δρομολογείται προσ την κατηγορία πωλείται...νεότερα από εβδομάδα...
καλως ηρθες φιλε στην παρεα και συλληπητηρια..ολα ειναι στη ζωη..υγεια να εχουμε πανω απο ολα και τα υπολοιπα ερχονται δευτερα
Έτσι ακριβώς φίλε μου!
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι - (παραλίγο να το κλάψω και εγώ το δικό μου πάνω στους πάγους...κακό πράμα να το παίζεις Vatannen:p:p)
Καλώς ήρθες!
Κάτι μου μυρίζει εδώ δεν πειράζει θα δούμε στην πορεία αλλά τα 30 μηνύματα για το πωλείται ισχύουν!