Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!
ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ OLYMPICO ΣΤΙΣ 21:30 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 21:30 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ CLUB ΒΛΕΠΕ
SAXOMANIA (15 ΑΜΑΞΙΑ)
RENAULTCLUB (25 ΑΜΑΞΙΑ)
HYUNDAI COUPE CLUB (18 ΑΜΑΞΙΑ)
I2DCLUB (13 ΑΜΑΞΙΑ)
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ STILOCLUB ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
ΚΑΤΑ ΤΙΣ 22:30 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ!
Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕ ΕΜΕΝΑ!!!!
ΕΥΤΗΧΩΣ!!!!
ΑΝ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΥΧΑΙΑ Ο KING ΚΑΙ Ο ΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ Α.....ΔΙΑ ΣΑΣ.
Γιάννη δεν μιλάς σωστά.....
Μιχάλη......δεν ξέρω τι κάνει ο Γιάννης αλλά επειδή το ένιωσα αυτό όταν ήτανε η ανάβαση θα σου πώ το εξής....
Έχεις πάει κάπου και να είσαι μόνος σου? Επειδή εμένα μου έτυχε ξέρω πως αισθανθηκε ο Γιάννης.....
Κρίμα που δεν πατάει κανείς πάντως στα meetings.....
Θοδωρή, ξέρω πολύ καλά πώς είναι να είσαι μόνος σου, και σε ένα meeting παλιότερα, λακήσανε όλοι και πήγανε για Γιάννη Περιπατητή....
Δεν μιλήσαμε έτσι όμως.... Και ο καθένας θα είχε τους λόγους του που δεν ήρθε, όπως και σε προηγούμενα meetings ο Γιάννης ήταν εκτός Αθηνών, πάλι δεν μίλησε κανείς.
Καταλαβαίνω την πίκρα του, γνώμη μου όμως να κρατάμε κάποιους τύπους και να μην τους ρίχνουμε όλους στον ίδιο κουβά...
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!
ΑΠΕΤΩ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ CLUB ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ!
ΔΕΝ ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΥΠΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΖΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΟΚ?