Τι θα θέλαμε - τι περιμένουμε από το StiloClub.
Θα παρακαλούσαμε να εκθέσετε τις γνώμες σας, για το τι περιμένατε να βρείτε πριν γνωρίσετε το StiloClub (όταν ακούσατε μόνο για αυτό), τι βρήκατε τελικά και τι θα θέλατε επιπλέον να βρείτε.
Θα παρακαλούσαμε να μην σχολιάζετε αρχικά τις γνώμες των άλλων. Να γίνει μια καταγραφή απόψεων.
ΥΓ: Το ΔΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία εξουσία. Συντάχθηκε για να τρέχουν κάποιοι άνθρωποι για τα θέματα του club πιο οργανωμένα, και για να υπάρχουν κάποιοι που θα λογοδοτούν όταν κάτι πάει στραβά. Αν νομίζει κάποιος ότι έχει όφελος να είναι στο ΔΣ και δεν έχει καμιά υποχρέωση, του χαρίζω την θέση μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sound&Stilo
Oλα καλά λοιπόν, ξαφνικά με το που μπήκε το καλοκαιράκι (που υποτείθεται είμαστε πιο χαλαροί) σκορπίσαμε,έχουμε άπλετο χρόνο να γράψουμε στο forum και ελλάχιστα λεπτά για να αποφασίσουμε ότι έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να τρέχουμε με το club από εδώ κι από εκεί.
Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με κανέναν απολύτως, ούτε κόβω φλέβες που δεν ακολουθούν, απλά με πειράζει που αυτό που εισπράττω είναι πως όχι ότι δεν υπάρχει χρόνος αλλά διάθεση. Οσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει ουσία να γράφουμε σε περιοδικά , να στύνουμε το καταστατικό και διάφορα άλλα θα έλεγα πως πλέον ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε θα ήταν ο δικτυακός και από εκεί και πέρα σε φιλικό επίπεδο μεταξύ κάποιων μελών να γίνονται συναντήσεις. Διαπιστώνω επίσης ότι είναι ατυχές να γκρινιάζουμε μετά από κάθε προγραμματισμένη συνάντηση,-είναι αρνητικό- καλύτερα να βάλουμε ένα τόπικ για το πως επιθυμεί το κάθε μέλος να διατηρηθεί αυτή η παρέα κι από εκεί και πέρα να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα όλοι μαζί κι όχι μόνο το ΔΣ- ίσως είναι αυτό που χαλάει και το γλυκό! Εγώ θα ωραιοποίησω για άλλη μια φορά τα πράγματα στα περιοδικά, γράφοντας για την
ΕΞΑΙΣΙΑ εκδρομή του Ιουλίου (σχετικές φωτο στο gallery) , για το πόσο θέλουμε νέα μέλη κλπ. , όμως θα είναι και η τελευταία φορά όχι όμως γιατί σπάστηκα αλλά πολύ απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α
Δε θα ήθελα ποτέ να φτάσουμε στα επίπεδα του puntoclub,ας κάνουμε κάτι να το διορθώσουμε ή να το δυαλύσουμε, έμμεση κατάσταση δεν ύπάρχει.-
...Εγώ αυτά ακριβώς που είδα και συνεχίζω να βλέπω στο Club στις καλές στιγμές του!
Δηλαδή, καλή παρέα,
καινούργιες διαπροσωπικές σχέσεις,
κοινή τρέλλα για το ίδιο αυτοκίνητο,
ιδέες-προτάσεις για πιθανά προβλήματα (παντός είδους),
δύναμη στον απλό κάτοχο ενός Stilo μέσα από την ένωση κι άλλων Stilo-κατόχων.
Αλλά πάνω από όλα νέους ΦΙΛΟΥΣ απ' όλη την ΕΛΛΑΔΑ...
συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο.Οι σχέσεις που δημιουργείς σε έναν τέτοιο χώρο ίσως είναι οι καλύτερες.Αυτό συμβαίνει διότι υπαρχουν κοινά ενδιαφέροντα από όλους.Πιστέψτε με παιδιά όταν ήρθε η καταραμένη στιγμή να δώσω το αυτοκίνητο στεναχωρέθηκα περισσότερο που ίσως δεν θα μπορώ να συμμετέχω στις εκδηλώσεις του κλάμπ.Και αυτό για τί stilo μπορεί να ξανααγοράσω.Τους φίλους όμως αν τους χάσεις δύσκολα τους ξανακερδίζεις.Ελπίζω να με κάνετε παρέα ε?