Τι θα θέλαμε - τι περιμένουμε από το StiloClub.
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΩ ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΣΙΜΟ ΜΕΛΟς??ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο ΚΑΝΕΝΑΝ !ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ????ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕς ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΝ 40ΕΥΡΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 50 ΠΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΟ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥς ΟΛΟΙ :116 ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@ΚΑς ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟς???
ΕΙΧΑ πει οτι δεν θα ξαναγραψω σαν ανεπισημο μελος αλλα δεν εβλεπα προκοπη να γινω επισημο!!!!!ολοι βγαινουν και κανουν παραπονα!!!εξοργιστηκα!ελπιζω να ειμαι ο μονος που δεν μπορει να δωσει συνδρομη....Και να πω ΤΟΤΕ και εγω ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο σε αυτους που εστειλα ΡΜ και ΠΗΡΑ ΕΝΑ @ Σας ευχαριστω :116 :116 :211
ηρακλη σε ποιους έστειλες pm και δεν σου απαντησαν...??..επίσης στην κεντρική σελίδα υπάρχει η ανακοίνωση με το πως μπορω να γίνω επίσημο μέλος και αναφέρει χαρακτηριστικά..
"3.Που μπορώ να δώσω την συνδρομή μου?
Την συνδρομή μπορείτε να την καταθέσετε στην Alpha Bank στον αριθμό λογαριασμού: 298002310003763 είτε από κοντά ερχόμενος σε κάποια συνάντηση του Club μας "...
αν δεν μπορεί να γίνει κάποιο απο τα δύο τότε σε κάποια εκδρομή μεσα στο σ/κ η κάποια κατ΄ιδίαν συναντηση με κάποιον..ο θοδωρής ήταν πάτρα όλο αυτο τον καιρό...αν έστειλες σε κάποιον pm απο τους 11 του Δ.Σ για να συναντηθείτε και σε εγραψε κακώς και έχεις ΄δικιο....εκτός βέβαια των παιδιών απο σαλονικα...
Ρε Ηρακλή.....σε πήρα και τηλ γιατι με τα πμ δεν τα πάω καλά......
Ακόμα περιμένω να με πάρεις για το Σαββάτο ρε φίλε......σε περίμενα να πάμε για καφέ και δεν με πήρες......
Εγώ όλη μέρα αραχτός ήμουν.......και αν είδες είχα προβλήματα όλο το ΣΚ με το φόρουμ οπότε έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο ρε φίλε......:/
Μπλεχτήκαμε για χαζομάρες πάλι γμτ....