Γνωμες παρακαλώ!!!stilo 1.6 μεταχειρισμενο
Γεια σας παιδιά! Θέλω γνώμες και επειγόντως. Έχω βρεί ένα stilo 1,6 μεταχειρισμένο του 2002 με καμια 20αρια χιλιάδες χλμ. Εϊναι βέβαια πανέμορφο αλλά θέλω γνώμες από σας τους ειδικούς στο τι να προσέξω πριν (αν) το πάρω. Που να το ψάξω για τυχόν βλάβες; Τι παρουσιάζουν ως πιο συχνές βλάβες τα stilo αυτής της χρονιάς; Έχει clima, χειριστήρια στο τιμόνι,αεροτομή πίσω,ζάντες 16'.11500€.Ποιά έκδοση είναι;Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έχει 6 ή 4 αερόσακους και αν το clima είναι διζωνικό. Φοβάμαι τα ηλεκτρονικά του.Μήπως να φοβάμαι κα τίποτα άλλο;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :D
Καλως ηρθες φιλε και απο εμενα!!!
Λοιπον το μοντελου του 2002 1,6 με χειριστηρια στο τιμονι και clima ειναι το Dynamic!
Εχει στανταρ 6 αεροσακους και διζωνικο κλιματισμο!!!!
Τι να προσεξεις?
Το αμαξι φιλε μου ειναι λαχειο!
Αν σου κατσει.......!!!!!
Εξωτερικα φιλε μου δεν μπορεις να δεις και τιποτα και εγω το δικο μου που το πηρα 1.6 2002..κοντα στη τιμη που το βρηκες και εσυ..τωρα το προβλημα ειναι τα ηλεκτρονικα..αν θα εισαι ο τυχερος η ατυχος..θα το δεις στην πορεια..παντως να παρεις με ηλιοροφη..εγω το εχω μετανιωσει που το πηρα χωρις skywindow..πολυ καλη επιλογη παντως!Παντως αν ψαξεις μπορεις να βρεις κατι καλο και σε καλη τιμη..αρκει να εχεις υπομονη!!Σου δινουν και εγγυηση??Αν πας στη Σιδηκα οπου πηγα και εγω θα παρεις και επεκταση εγγυησης..γιατι λογικα η δικη σου εχει ληξει και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!
Σιδήκα ε;...θα παω μια βόλτα και από εκεί.Τα ηλεκτρονικά του stilo είναι magneti marelli η bosch; θέλω να κάνω την σωστή επιλογή ρε ****το γιατί σκοπεύω να αποχωριστώ την αγάπη μου για να το πάρω (barchetta).δε θέλω να το μετανιώσω μετά....
Ριξε μια ματια στο car.gr εχει ενα stilo με τα ιδια λεφτα..2002μπλε και με ηλιοροφη..για δες
Φίλε δεν θα το μετανιώσεις με τίποτα!
εγω τα δυο χρόνια που το είχα το αμάξι ήταν σκυλι!
ούτε έτριζε ουτε χάλαγε ούτε τίποτα!
το μονο magneti pirelli Πανω του ειναι η μπαταρία!ε αυτή ηταν η μόνη που χάλασε :)
και βρές με skywindow!einia must!!
Έχει και το δικό μου στο www.Car.gr με €13500
Θα πάω σήμερα στην Σιδήκα παιδιά να δω. Το έχω λίγο άγχος αν θα βρώ κάτι καλό...Για το skywindow πάντως δεν τρελαίνομαι παιδιά, χωρίς οροφή ήμουν τόσο καιρό! Καιρός να βάλω και ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου! :lol: ωραίο το κίτρινο σου φίλε karateka και ψάρωσα και με τον εξοπλισμό αλλά θα δώσω την βαρκούλα ανταλλαγή οπότε...
Αυτές οι 20σαριά χιλιάδες χιλιόμετρα με βάζουν σε υποψίες... Λίγα συγκριτικά με τα χρόνια του, αλλά όχι απίθανο. Αυτό καταλαβαίνεται εύκολα.
Κατά τ' άλλα κοίτα να είναι το Dynamic, όπου και να κοιτάξεις, γιατί είναι πλήρες και ειδικά οι εκδόσεις 2001-2002.
Παράθεση:
Αυτές οι 20σαριά χιλιάδες χιλιόμετρα με βάζουν σε υποψίες
Εγω το πηρα με 7.300 χιλιομετρα μοντελο 2002 απλα ηταν κατασχεμενο απο την τραπεζα..ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις