ΌΧΙ! Δεν πουλάω το Stilo μου με τίποτα!
Όλοι ξέρετε την απογοήτευση μου με το θέμα του προβλήματος της οροφής που είχα. Τελικά όμως η λογική υπερίσχυσε και αποφάσισα να την κρατήσω τη Stilara μου.
Μάλιστα τώρα που μιλάμε είναι μέσα στον CODEALARM για ηχοσύστημα.
Οι λόγοι που άλλαξα γνώμη, είναι πολλοί αλλά οι κυριότεροι είναι:
1. Δε μου έχει βγάλει άλλα τρελά προβλήματα πέραν της οροφής.
2. Για να πάρω κάτι καλύτερο και γρηγορότερο πρέπει να δώσω πάνω από €25000.
3. Είναι πανέμορφο αμάξι και το έχω κάνει ακόμα ομορφότερο με προσωπικό γούστο.
4. Προχθές βρισκόμουν στο δρόμο της Ουρανούπολης προς Σταυρό, και λίγο πριν το Σταυρό έχει μία κατηφορική φουρκέτα 180 μοιρών την οποία δεν ήξερα και έκανα προσπέραση με 140km/h 200m πριν, οπότε μόλις είδα τη στροφή να χάνεται μπροστά μου κατέβασα από τετάρτη δευτέρα, πλάκωσα το ABS και έκοψα δεξιά να μπω στη φουρκέτα. Το αμάξι μπήκε στη λωρίδα του σαν τραίνο (δούλεψε και το ESP βέβαια) ξαφνιάζοντας ευχάριστα και το συνοδηγό αλλά και εμένα.
Αυτό ήταν. Τέτοιο κράτημα δεν μπορώ να διακινδυνέψω να το χάσω αγοράζοντας ένα άλλο αμάξι.
Stilo forever.
Και πολυ καλα θα κανεις!!!
sorry gia ta greeklish alla eimai se net cafe kai den exei ellinika!!!
Re Gianni egw apo ton Oktombrio sxedon ena xrono twra exv to amaksi apo tin etairia mou me pliromena ta panta(Benzini,asfaleia,service,teli kai oti allo mporeis na fantasteis!!!!)
To Stilo sto Parking kai to Plirwnw Asfaleia,doseis,teli,Parking kai to exw kai ka8ete mono kai mono giati ayto to amaksi to goystarw trela!!!!