-
Γρηγορα ταξιδια..
Πιστευω ολοι το εχουμε κανει..ξεκινωντας να διανυσουμε μια μεγαλη χιλιομετρικη αποσταση ξεχασαμε να παρουμε το ποδι μας πανω απο το γκαζι...με αποτελεσμα να σπασουμε τα χρονομετρα και να να κανουμε τον βενζινα πιο πλουσιο.. Ποιο ειναι το πιο γρηγορο ταξιδι που εχετε κανει???
Εγω Ηγουμενιτσα Αθηνα(Νικαια) παρεα με ενα φιλο και ελαχιστες αποσκευες...ακριβως 5 ωρες..Χρονο που συνετριψε ο Ktlk κανοντας 4 ωρες και 15 λεπτα με το παλιοmegane του αλλα ηταν νυχτα..
-
Γρηγορα ταξιδια..
Προβατώνα (50 κμ Βόρεια Αλεξανδρούπολης) - Θεσνίκη (ΤΙΤΑΝ) 2 ώρες 25 λεπτά και από εκεί Έδεσσα σε 40 λεπτά αν θυμάμαι καλά
-
Γρηγορα ταξιδια..
Θεσσαλονίκη - Αθήνα, 4 ώρες πριν 2 χρόνια που πηγαίναμε με 200 από Αγ.Στέφανο και για 40km μαζί με ένα Seat Leon 1.8T και ένα Audi S3.
-
Γρηγορα ταξιδια..
ξανθη αθήνα 6 ώρες ακριβώς και με διαλλειμα για ανεφοδασμό...φαντάρος με 48ωρη άδεια...χεχε με ενα πουντο 75 παρακαλώ...
-
Γρηγορα ταξιδια..
Πάτρα-Αθήνα (απο σπίτι σε σπίτι) 1.20λεπτά....
Δώρο μια φωτογραφία με 155χλμ.....
-
Γρηγορα ταξιδια..
Παρακαλάτε για φωτογραφίες έτσι... τουλάχιστον να έχετε γυαλισμένο το εργαλείο για να το καμαρώνετε!
-
Γρηγορα ταξιδια..
Αθηνα-Κυλληνη 2.05 και Κηφισια-Θηβα 25'
Με την Alfa βεβαια...
-
Γρηγορα ταξιδια..
1. γεφυρα βαρυμπομπης - λιβαδεια μεσω καστρου 45΄
2. γεφυρα βαρυμπομπης - εξοχικο μου Αχιλλειο Μαγνησιας (262 χλμ εθνικη + 9 χλμ στροφες) 1 ωρα και 40΄
3. απο ανατολικο αεροδρομιο οταν λειτουργουσε - στο καναλι που δουλευα τοτε καλλιθεα 9΄ ειχε ερθει το αγιο φως απο ιεροσολυμα και τρεχαμε να προλαβουμε το δελτιο ειδησεων (citroen C4 κλουβακι 1.400cc )
αν θυμηθω και αλλα θα ξαναγραψω
-
Γρηγορα ταξιδια..
Από το σπίτι μου στην Πατρα μέχρι το σπίτι μου στην Αθήνα 1 ωρα και 25 λεπτα με το stilo μου.
Με την alfa 164 του αδερφού μου από την ίδα απόσταση 1 ωρα και 15 λεπτά!
-
Γρηγορα ταξιδια..
Από Σύριο (Αθήνα) - Θεσ/νίκη --> 3:15 με το RX8 όταν πήγα να πάρω τον αδερφό μου που ορκίστηκε.
Από αερογέφυρα Θεσ/νίκης - Λέσχη αξιωματικών Αλεξ/πολης --> 1:55 με το Stilo όταν ήμουν φαντάρος στην Αλεξ/πολή και ανεβοκατέβαινα κάθε 15 μέρες (ξεκινούσα κατά τις 5:00 τα ξημερώτα από Θεσ/νίκη.
Από λαχαναγορά Θεσ/νίκης - Κατερίνη --> 17 λεπτά μαζί με την στάση στα διόδια με 5 άτομα με το Polo (πριν πάρω Stilo)
Από τα Goodys του Κιλκίς - Φανάρι Επταπυργίου --> 18 λεπτά με τον αδερφό μου, πριν βγάλουν τα φανάρια στον περιφεριακό (Polo)
Από Κολχικό - Κρύα Νερά --> 6 λεπτά 50 δεύτερα *μόνο ο Σάκης θα κατάλαβε, Stilo turbo!!! :D:D (17χλμ ανάβαση)