Εκανα μια καλη αρχη για το 2006 ενισχυωντας οπως παντα το ταμειο της αστυνομιας αγοραζοντας ενα ΡΟΖ λαχνο τον 83 ευρω.....μηπως ξερει κανεις τα δωρα????η κληρωση ποτε γινεται???
Printable View
Εκανα μια καλη αρχη για το 2006 ενισχυωντας οπως παντα το ταμειο της αστυνομιας αγοραζοντας ενα ΡΟΖ λαχνο τον 83 ευρω.....μηπως ξερει κανεις τα δωρα????η κληρωση ποτε γινεται???
Για ποιο λόγο μπήκες στην κλήρωση;
α πήρα και εγώ ένα λαχείο....
εμένα ήταν πιο φθηνό, 67Ε για "παρανομο παρακάρισμα" λέει....
ξέρει κανείς τι κερδίζω...
είμαι στην ίδια κλήρωση με τον ηρακλή....
ηρακλή άσε κάτω τα δώρα ρε...δικά μου είναι..
33 για κινητό
πραγματική αιτία άλλη και πιο βαρβάτη οπότε λέω και πολλά ευχαριστώ...
προσοχη παιδια δεν ειμαστε για τετοιες κληρωσεις δεν περισευουν................
Δεν σε χαλασε ψαρι ακομα να σε μαθουν οι μπατσοι αμα εχεις τα κονε και ξερουν τι τυπας εισαι δεν σε γραφουν για το κινητο γιατι ξερουν οτι θα γελας μετα για κανα μηνα με τους βλ...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
παιδια εμενα καλα με εγραψε ειμουν με το ax και δεν ειχα ασφαλεια δεν φορουσα ζωνη,δεν ειχα το σημα τελων,και πηγαινα κοματια σε λεωφοριοδρομο,,,αχαχαχα και παλι καλα!!!χεχεε
Και λίγα σε βάλανε να πληρώσεις!!!!!!Είχες τίποτα νόμιμο πάνω στ'αμάξι;;;;;;
Στη θεση αυτης της διμοσιευσης ζηταω και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ
Μεγάλο μεγάλο λάθος φίλε μου το όλο θέμα αστυνομία είναι λίγο παρεξηγημένο αλλά τα παιδιά κατά 70% είναι πολύ απσογα είναι η δουλειά τους και πραγματικά μερικοί από αυτούς έχουν συληφθει από τον χάρο με εγγυηση κάποιο από τα μέλη του σώματος τους ως και την ζωή τους τελευταίο παράδειγμα με τον Ρώσο δολοφόνο!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stavrosm
Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν κλάψει την ώρα που κλίνει ο (μπατσος) την πόρτα του σπιτιού του;