Χτες στη Μεσογειων αφου αφησα τη Μιχαλακοπουλου και μπηκα στην αριστερη ,μπροστα ειχα ενα μηχανακι.Κατω γλιστραγε πολυ και δε θεωρησα σωστο να πιεσω το παπακι να γκαζωσει για να ανοιξει δρομο παρα ειχα αρκεστει στο νορμαλ ανοιγμα του.Δεξια του να σας πω οτι ειχε αλλο αυτοκινητο και επρεπε να το περασει για να κανει δεξια.Πισω ομως ενας ενοχλητικος μαλ@κας με ενα volvo 1.6 εκανε συνιαλα σα τρελαμενος και με το μεσαιο δαχτυλακι εδειχνε επιμονα το παραθυρο του οδηγου...Μεχρι και η κοπελα μου απορησε με τον ηλικιωμενο μαλ@κα.Αφηνει χωρο το παπι περναω μπαινω δεξια με περναει χαλαρα και το κοβει τερμα δεξια για να παει προς Καρεα που θα μπορουσε απο πισω μου.Αλλαξα πορεια και τον ακολουθησα να "δω" τι θελει..Παω διπλα του παταω κορνα..τιποτα.Κατεβαζω παραθυρο εκανε τον αδιαφορο.Τα μουτρα του με ειχαν φτιαξει να του τα χωσω.Αφου εκανε κατι πουστ*ες στο φαναρι με φρενο στο πορτοκαλι για να μεινω πισω και παραλληλισμο με τον μεσαιο για να μην περασω,τα ριχνω απο τερμα δεξια και μπαινω μπροστα του.Τον σταματω κατεβαζω παραθυρο (αφου μπηκα δεξια).Του λεω γιατι εκανε χειρονομια και με κοιτουσε με ενα υφος απιστευτα σπαστικο.Πες μου ρε παπαρα του λεω.Γιατι κουναγες το δαχτυλακι..κατεβα να σε δω εξω απο το αμαξι..βαλτο σε κανα γνωστο σου και τετοια.
Γυριζει με απιστευτα σπαστικο υφος: Εισαι τρελλοοοοοος,και να μου δειχνει με το μεσαιο δαχτυλακι το κεφαλι του.Θες κατι μου λεει;...Θεεεεςςςς,πες μουουουου.
Ξενερωσα και εφυγα.
Κατι λεγαμε για τη οπλοφορια καποτε...