Re: Αγορα STILO τωρα ή όχι
Ευχαριστώ πολύ παιδια για την ενημέρωση...
Ναι για το dynamic λεω σε γκρι-σαμπανιζε (κάπως έτσι).
Είναι πολύ μουράτο και ομορφο.
Αρχικα πήγα να δω το Gr. Punto, αλλά παιδια μεγάλη πατάτα.
Πολύ πρόχειρο μπροστά στην μηχανή. Ακόμα απορώ τι κάνει μια βίδα που προεξέχει στον αριστερο θόλο. Άσε την πλαστικούρα του θόλου, που είναι προσβάσιμος από την μηχανή. Και από κοντά δεν είναι όπως φαίνεται στην διαφήμιση.. έχει πέσει τρελό photoshop.
εεε και εκεί που λέτε είδα το STILO θηρίο κανονικό να με κοιτάει επιθετικά με αυτή την απίστευτη μούρη και δεν σας κρύβω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Με κέρδισε... φαίνεται πολύ ποιοτικό, προσεγμένο... και αγριεμένο. Από επιδόσεις από ότι μου λέτε είναι καλό, οπότε μάλλον θα προχωρήσω.
Εγώ παιδιά στην Αθήνα είμαι, και μου αρέσει πολύ όταν βλέπω προσπάθειες σαν αυτή που έχετε κάνει στο site, για να μοιραστείτε την αγάπη σας για το STILO.
Επιπλέον απόψεις για το STILO 1.4 95hp από μέλη που το έχουν είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες!
Μηχανικά να φανταστώ ότι είναι αξιόπιστο ε?
Σας ευχαριστώ παιδια και ελπίζω να πάρω και εγώ σύντομα το επίσημο εισητήριο για να μπω στην παρέα σας.
Χάρης
Re: Αγορα STILO τωρα ή όχι
αυτό περι έρωτα με την πρώτη ματιά το πάθαμε όλοι....
και τι καλό είναι ότι συνεχίζει μετα απο 3 χρόνια..ειλικρινα δεν με φαντάζομαι να είχα κάτι άλλο...
όσον αφορά τα μηχανικά είναι ο γνωστός Fire κινητήρας της Fiat, πολύ αξιόπιστος και έχει και 5 χρόνια εγγύηση...
δυναμομετρημένος σε dyno day του Club στα 103 άλογα..
ας δούνε το post και μέλη με τον 1,4 να σου πούνε περισσότερα...