-
Περί Ασφαλειών
Πλησιάζει ο καιρός για ανανέωση της ασφάλειας και θα ήθελα να ρωτήσω τι ασφάλεια έχετε? Πόσο πληρώνετε το 6άμηνο? Για ευκολία προτείνω να απαντήσετε ως εξής:
User|Εταιρία|Τύπος|Οδικ.Βοήθ.|ΒΜ|Τιμή
Neuromancer|Φοίνικας|Απλή|ΟΧΙ|8|190
όπου 8 το bonus-malus
Προσωπικά είμαι ακόμη στην μανίσια η οποία αν και μειώνεται κάθε χρόνο (λόγω καλής διαγωγής :lol: ) εξακολουθεί να είναι αρκετά ψηλά (πλησιάζει τα 200 Ευρο ανά 6μηνο).
Το δεύτερο ερώτημα είναι το κατά πόσο μπορώ να αλλάξω ασφαλιστική εταιρία δεδομένου ότι το Stilo είναι ακόμη σε δόσεις. Υπάρχει δέσμευση για την ασφαλιστική όσο καιρό η κυριότητα του αυτοκινήτου δεν έχει περιέλθει στην κατοχή μου?
-
Περί Ασφαλειών
για το αν μπορείς να αλλάξεις νομίζω υπάρχει πόστ...
μπορείς και αν και στην αρχή θα σου ζαλίσουν λίγο στο τέλος θα σου πούν ότι θα ενημερώσουν την
FIAT Credit ότι δεν σε ασφαλίζουν άλλο.
Εσύ απλά όποια διαλέξεις θα τους πείς να στείλουν ένα φαξ στην FIAT CREDIT όπου θα φαίνεται ότι σε ασφαλίζει και καλύπτει τα ελάχιστα απαραίτητα που προϋποθέτει το πρόγραμμα των δόσεών σου...
-
Περί Ασφαλειών
εγω εχω ιντερσαλονικα.185 ευρω και εχω τα παντα οδικη.φωτια,κλοπη.και ολα τα αλλα τα κομφορ!!!
-
Περί Ασφαλειών
στην τιμή πάντως συμβάλουν και ηλικία και ασφαλιζόμενο ποσό αυτοκινήτου....
-
Περί Ασφαλειών
180 χωρίς οδική βοήθεια, Φοίνικας αν δεν κάνω λάθος....όλα εκτός απο μικτή...ασφαλισμένο για 11000Ε....
το ποσό που θα δηλώσεις στην ασφάλεια είναι και το πιο βασικό...και θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα γιατί έτσι και αλλιώς αν δεν είναι σωστό δεν θα παρεις τα παραπάνω.
όλοι οι ασφαλιστές πλέον βάζουν το κατότατο bonus...
-
Περί Ασφαλειών
190κατι το 6μηνο πάντα έτσι...
με θραύση κρυστάλων , καιρικά φαινόμενα, εκγληματικές ενέργειες
Personal λέγεται και αν και άγνωστη για μένα 2 φορές με κάλυψε με το παρ πρίζ και τώρα έβαλε και δικηγόρο για το δικαστήριο..οπότε απόλυτα αξιόπιστη και χωρίς πολλά "μπούρου μπούρου" για να γίνει η δουλειά σου.
-
Περί Ασφαλειών
Εγω δινω 240 το 6μηνο. Ειμαι στην Interamerican. Εχω οτι μου ειχαν ασφαλισμενο απο την πρωτη ασφαλεια που εκανε η FIAT. Οταν αλλαξα εταιρια με πηραν τηλεφωνο απο την πρωτη ασφαλεια και μου ειπαν οτι αν δεν συνεχισω να τους πληρωνω θα πουν στην FIAT CREDIT να μου κατασχεσει το αυτοκινητο. Φυσικα και τους εγραψα κανονικα!
-
Περί Ασφαλειών
€1000 το χρόνο, full μεικτή, ακόμα και την κουτσουλιά μου πληρώνουν.
-
Επαναφερω το θεμα μιας και σε 3 μηνες τελειωνουν οι δοσεις μου (επιτελους!!) και λεω να εγκαταλειψω τον Σαραντοπουλο (επιβληθηκε με το ζορι απο την FIAT Credit). Δεν εχω προβλημα με τον ανθρωπο ουτε με την "Φοινιξ", απλα θελω να αλλαξω πρακτορα ή/και εταιρια με καποιον κοντα μου και φυσικα να μειωσω και το κοστος (τωρα ειμαι στα ~220ε το εξαμηνο)
Θα ηθελα να μου πειτε, εμπειρικα παντα, γνωμες απο ασφαλιστικες εταιριες. Σας καλυψαν αμεσως οταν χρειαστηκε? Εκανα την παπια? Πληρωσαν γρηγορα σε περιπτωση ατυχηματος? κλπ, κλπ, κλπ... Οι λεγομενες φτηνες και αγνωστες λενε τιποτα ή θα κλαιω αργοτερα? :icon_cry: :icon_cry:
-
Απάντηση: Περί Ασφαλειών
παιδες μην ξεχνατε καθε χρονο να κανετε αναπρασαμοργη στην αξια του αυτοκινητου για να μην πληρωνετε παραπανω λεφτα διοτι στην περιπτωση που γινει κατι σου δινουνε μονο την τωρινη αξια αμα γινει ατυχημα παρολο που εσυ πληρωνες στην αρχη την τοτε αξια του αυτοκινητου. Εγω interamerican και παρα πολυ ευχαριστημενος ειδικα στην οδικη.