Κάποιος ξέχασε να βάλει στην τσέπη το κλειδί του...και προτίμησε να ασχοληθεί με χειροτεχνία..σας παραθέτω τα αποτελέσματα...του νεοελληνικού κομπλεξισμού...
Printable View
Κάποιος ξέχασε να βάλει στην τσέπη το κλειδί του...και προτίμησε να ασχοληθεί με χειροτεχνία..σας παραθέτω τα αποτελέσματα...του νεοελληνικού κομπλεξισμού...
Σε καταλαβαίνω φίλε μου,τα ίδια και χειρότερα έπαθα στο προηγούμενο αμάξι και μάλιστα με πέτρα και στις δυο πλευρές.:(
Που να του κοπεί το χέρι σύριζα του παλιοκερατά.:mad::mad::eek:
Σίγουρα αυτό δεν έγινε κατά λάθος! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις τους φίλους σου πιο κοντά και να κάνεις τους εχθρούς σου κολλητούς!
Υπάρχει αποτελεσματικός και σχετικά......πρόχειρος.......τρόπος να εξαφανιστεί( ή τουλάχιστον να φαίνεται λιγότερο) μια τέτοια γρατζουνιά?
Ηξεραν τι εκαναν τα μαλ......να αδερφε πιασανε και πορτα και φτερο.Μπορεις να παρεις το σετ με τα πινελακια της Fiat στο χρωμα θα ειναι ενταξει εκει που γινετε χαλια ομως ειναι οταν βαζεις το βερνικι.Τωρα τι να σου πω δοκιμασε και αυτα τα aftermarket για τις γρατζουνιες περνα μερικα χερια απο πανω αλλα χλωμο.Αντι να χαραξουν καμια Mercedes η καμια BMW τα δικα μας ζηλευουν τα μπασταρδα.Τι να σου πω μακαρι να τα πετυχεις την αλλη φορα και πιστεψε με αυτη ειναι η καλυτερη ευχη που μπορει να σου δωσει καποιος. :)
Μπορει να σε βοηθησει η Sonax σε συνδυασμο με την 3Μ..απλα να τις καλυψει καπως τις γρατσουνιες αυτες.
Να τις καλυψει επιφανειακα ισως. Να τις εξαφανισει... χλωμο! Εμενα τα ****παιδα μου χαραξαν καπο+φτερο (πανω απο το δεξι φαναρι) οταν ηταν 15 ημερων αμαξι. Ακομα εκει ειναι... Δοκιμασα με το πινελακι και με αλοιφες, αλλα τιποτα. Εξαρταται απο το βαθος της γρατζουνιάς. Εμενα ειναι περιπου 1 1/2 mm βαθος.
Ε ρε ετσι και τα επιανα στα χερια μου!!
Επιασα εγω ενα την πρωτη εβδομαδα να μου κλεβει τις ταπες τις μεταλλικες απο τις ροδες.Δεν ηθελες να τον δεις μετα πως ηταν..Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mixalis
Δεν ειναι κ πολυ καλη λυση να τον πετυχεις εκεινη τη στιγμη.
πριν απο 5 χρονια ημουν σε ενα seat arosa και ημουν παρκαρισμενος κατω απο δεντρα στην κηφισια οπου καθεστησαν και τα τζαμια του αυτοκινητου σκοτεινα να μην βλεπεις μεσα.μετα τρομου και φοβου ακουω ενα κλειδι (πχ γαλλικου)να ακουμπαει πισω και διπλα απο την κεραια προκειμενου να...ανοιξει το πορτμαγκαζ η να βγαλει ολη την κεραια.
Ο φοβος μεγαλος αλλα η σκεψη ηρθε γρηγορα και εριξα μια μιζια με οπισθεν και τον ακουσα να σκαει κατω...ο οποιος σηκωθηκε και εξαφανιστηκε..
Τι να πει κανεις??Τα ιδια και σε μενα πριν 10 μερες.Το πως ενιωσα δεν χρειαζεται να το πω!!Το καταλαβαινετε!!!!!!!Τωρα με αυτα που εκανα οχι πως εξαφανιστηκε αλλ τουλαχιστον ενα 85-90% εφυγε!!Και στο μεγαλυτερο της μηκος ηταν αρκετα βαθια!Ειχα ενα μπουκαλακι με το χρωμα του.Πρωτα πηρα ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λεπτο πινελακι ζωγραφικης και αφου αραιωσα πολυ το χρωμα το περασα 1 χερι!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mixalis
μετα απο 2 ωρες 2 χερι με λιγο πιο πυκνο χρωμα!!Τελος 3 χερι και καλυφθηκε ετσι το βαθος της γραντζουνιας!!!!Την αλλη μερα απαλα απαλα με 3Μ και τουλαχιστον τωρα πρεπει να κολησεις τα μουτρα σου στην πορτα για να δεις την χαρακια.ΑΥΤΑ!!