http://www.forthnet.gr/templates/new....aspx?p=182353
Printable View
νααααταα μας τωρα πως θα ξερουμε αμα ειμαστε μεσα ? δεν δινουνε αριθμους πλαισιοου? δεν ριχνει κανεις κανενα τηλεφωνο να μαθουμε?
πρώτο πράγμα αύριο το πρωί!
YES θα μου φτιαξουν τα συγχρονιζε,την φλατζα,την κρεμαργιερα,τους αεροσακους,ολες τις αντλιες κ το amipur που δεν μπορω να στερεωσω στους αεραγωγους..
όπως κάναν ανάκληση και στους ελλατωματικούς πολλαπλασιαστές..τέλως πάντων.. είμαι περίεργος τι θα μου πουν αύριο
λοιπον τα ονειρα δυστυχως ειναι καλα αλλα παντα κρατανε λιγο..μην περιμενετε τπτ θαυματα.θα μας καλεσουν θα μας πουν τι εχει προβλημα,ποσο κανει κ στο τελος θα μας ρωτησουν αν θελουμε να το αλλαξουμε.
λοιπον εκανα ενα υπονυμα με την ανακοινωση και οτι σχολια εχουμε να τα βαλουμε εδω. αμα μαθει κανεις τιποτα να το πει επισης αμα μπορει να παρει της σειρες πλαισιων θα ητανε ακομα καλυτερο να το μαθουμε ολοι εδω αντι να παρει ο καθενας μας τηλεφωνο.
Tι είναι η τροχαλία στροφαλοφόρου άξονα;
πως να το εξηγησω τωρα αυτο. εκει που ενωνονται τα πιστονια κατω κατω εχει ενα γραναζι (αυτο το γραναζι ειναι για την ανακληση)που ενωνεται με τον ιμαντα χρονισμου που παει στα γραναζια των εκκεντροφορων.