Ναι στο Blue Tooth, οχι στο Hands Free
Λοιπον, μολις ακουσα στις ειδησεις οτι ψηφιστηκε νομος και θα εφαρμοστει απο το καλοκαιρι ο οποιος λεεϊ:
Επιτρεπεται η χρηση των κινητων τηλεφωνων μονο με τη χρηση Blue Tooth ακουστικου ενω σε αντιθετη περιπτωση αν σε σταματησουν και μιλας και δεν εχεις συσκευη Blue tooth σε γραφουν. Το προστιμο ανερχεται στα 170ευρω και αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες πεφτει στα 75.
Μεχρι απο το καλοκαιρι λοιπον, πρεπει να εφοδιαστουμε με συστηματα ανοιχτης ακροασης η blue tooth!
Απάντηση: Ναι στο Blue Tooth, οχι στο Hands Free
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Λοιπον, μολις ακουσα στις ειδησεις οτι ψηφιστηκε νομος και θα εφαρμοστει απο το καλοκαιρι ο οποιος λεεϊ:
Επιτρεπεται η χρηση των κινητων τηλεφωνων μονο με τη χρηση Blue Tooth ακουστικου ενω σε αντιθετη περιπτωση αν σε σταματησουν και μιλας και δεν εχεις συσκευη Blue tooth σε γραφουν. Το προστιμο ανερχεται στα 170ευρω και αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες πεφτει στα 75.
Μεχρι απο το καλοκαιρι λοιπον, πρεπει να εφοδιαστουμε με συστηματα ανοιχτης ακροασης η blue tooth!
Το εδειξαν και τα καναλια αυτες τις μερες...
Εγω το κραταω στο χερι...θελω να εχω αμεσο feeling..
αραγε τι μπορει να κρυβετε πισω απο αυτην την αποφαση!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Εγω το κραταω στο χερι...θελω να εχω αμεσο feeling..
Εσύ μια ζωή θα είσαι με το.......κινητο στο χέρι :P
Ουτε το να το κρατας στο χερι, σε σωζει!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αραγε τι μπορει να κρυβετε πισω απο αυτην την αποφαση!!!!!!!
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Συμφωνία με τον Γερμανό κάνανε ρε γμτ, έλεος!:mad:
εξηγηστε μοθ γιατι θα σκασω!!!!!!!!ποια η διφορα μεταξυ blue tooth και hands free???????το καλωδιο???????????μη χεσω!!!!!απλα το ενα κοστιζει ενα αρκετο σεβαστο ποσο,ξερει ο soul_giannis και το αλλο ειναι δωρεαν με την καθε συσκευη!!!!!!!1αρε συμφεροντα που κρυβονται!!!!!ο γερμανος-cosmote,ο κοκκαλης κτλ!!!!!!!!!!!!:clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Μάλλον γιατί σε το καλώδιο σε αναταραχή μπορεί να σου εμποδίσει τα χέρια...!!(Το έχω πάθει)
Παιδιά στο θέμα κινητού καλά κάνουν και βάζουν πρόστιμο...
Σου αποσπά την προσοχή και σίγουρα δεν μπορείς να αντιδράσεις σωστά!
Αυτό είναι για την ασφάλεια όλων μας,δεν είναι ακριβό ένα bluetooth!