Efxomai na er8o konta sas!!
Paidia kalispera,
Os latrhs toy italikou aftokinitoy apofasisa na afiso to palio mou aftokinito kai na psaxno gia ena stilo oste na agoraso... Exete akousei kati kalo (A8ina) poy na mporo na koitakso??? Giati na koitakso 1.4 h 1.6? Kakes glosses moy lene oti to 1.6 den travaei toso polu! Peite moy oti einai psema...
Efxomai telika na vro kati kalo kai na er8o stin parea sas mias k poy kanete eilikrina polu kali douleia! Bravo!!
Παρακαλω την επομενη φορα γραφε Ελληνικα!
Ευχαριστω!
Απάντηση: Efxomai na er8o konta sas!!
Για ρίξε μια ματιά σε αυτό... http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php?do=view&id=11 Το πουλάω 18.000€ λόγω του ότι έχω παραγγείλει ένα οικογενειακό...
Συγνωμη πριν για την μη χρηση ελληνικών!
Νικο, στη θεση σου δεν θα το πωλουσα αυτό το αυτοκίνητο.... Ποσο σου εχει κοστίσει;
Τα extras έχουν φτάσει τα 21.000€+ κάτι ψηλά... Μπορείς να το ελέγξεις κιόλας, αν και πέφτουμε λίγο μακριά ο ένας από τον άλλον. Το δίνω γιατί περιμένω ένα Passat για να μπορεί να μπαίνει και η οικογένεια πλεόν μέσα... :) Αν σε ενδιαφέρει, στείλε pm για τυχόν λεπτομέρειες.
Sapsman, καλώς ήρθες έστω και ανεπίσημα ακόμα :):)....
Σαφώς το 1,6 πάει καλύτερα απο το 14αρι, αλλα αν έχεις ανησυχίες κοντράκια θα πρέπει να ανέβεις κυβικά...190χλμ έρχονται έυκολα, και μετά θέλει υπομονή μέχρι τα 200...Έχουμε δεί και 210 με 220 σε κατηφόρες...!!!
Απο ρεπριζ κινείται όπως όλα τα 16αρια και με λίγο γαργάλημα καλύτερα.....!!:)
Θα συμφωνησω με τον Face απολυτα!!!
Πραγματικα αυτό το αυτοκίνητο το αγαπάω και το θέλω.....
Για 14αρι λέω επειδή εχω βρει ένα με 12,000 χιλιόμετρα... Λετε να κοιτάγω 16αρι????????
Εξατρτατε τι θες απο το αμαξι!!!
το 1.4 ειναι παρα πολυ καλο για την κατηγορια του
με πολλα εξτρα και ωραιο γκαζι!!!
και για την αθηνα ειναι οτι πρεπει
Η διαδορα του με το 1.6 θα φανει μονο σε κοντρα και στην εθνικη!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
sapsman
Πραγματικα αυτό το αυτοκίνητο το αγαπάω και το θέλω.....
Για 14αρι λέω επειδή εχω βρει ένα με 12,000 χιλιόμετρα... Λετε να κοιτάγω 16αρι????????
14αρι δαγκωτό φίλε μου. Είναι λίιιιγο πιο αργο από το 16άρι, και εχει περισσότερο tuning potential. Αλλά και από άποψη οικονομίας, και πάλι είναι καλύτερα το 14άρι...
Άσε που πρόκειται για καινούριο μοτέρ, σε σχέση με το 16άρι που κουβαλάει και μερικά χρονάκια στην πλάτη του...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
14αρι δαγκωτό φίλε μου. Είναι λίιιιγο πιο αργο από το 16άρι, και εχει περισσότερο tuning potential. Αλλά και από άποψη οικονομίας, και πάλι είναι καλύτερα το 14άρι...
Άσε που πρόκειται για καινούριο μοτέρ, σε σχέση με το 16άρι που κουβαλάει και μερικά χρονάκια στην πλάτη του...
Γκούχου γκούχου...:D:D
Λοιπόν, το 16αρι δεν πάει λιιιιιγο πιο καλά πάει πολύ πιό καλά, αν δεν έχεις κανιβαλίσει το 14αρι με διάφορα xtra...!!:whistle::whistle:....