Απάντηση: Grande Punto Abarth
Ομορφο αμαξι πραγματικα,ομως μου αρεσει περισοτερο το stilo.
Αν ηταν λιγο πιο φαρδυ το bravo θα μου αρεσε πιο πολυ.
Μου θυμιζει κατι απο bravo η seat ibiza...ειναι λιγο...αυγο.
Oti kai na dw panw s'ayto to Gr. punto de me syginei.. ayth h mourh re gamwto einai poly xalia..
pws ginetai na vroume kanena shmataki san ayto pou foraei to punto sth photo...???
ωραιο αλλα πιστευω abarth σαν το στιλο σε ομορφια,λιγο δυσκολο να βγει!!!!!!!!!!!!
Βρε παιδια, η ταση που κυριαρχει τωρα στις αυτοκινητοβιομηχανιες ειναι οι καμπυλες. Τωρα στους κατοχους Stilo εννοειται οτι δεν θα αρεσει ενα αυτοκινητο ΟΛΟ καμπυλες.
Απλα να σας πω η Abarth υποσχεται πακετα βελτιωσεων για πολλους κινητηρες με πρωταρχικο στοχο την αυξηση της ιπποδυναμης στο διπλασιο της αρχικης του κινητηρα. Οπως οταν ξεκινησε με το 500 που ειχε 13 ιππους ενω το Abarth 26. Τωρα με το GP λενε οτι το 1.4 με τους ~90ιππους στην αντιστοιχη Abarth εκδοση θα εχει 180!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ahatzig
Απλα να σας πω η Abarth υποσχεται πακετα βελτιωσεων για πολλους κινητηρες με πρωταρχικο στοχο την αυξηση της ιπποδυναμης στο διπλασιο της αρχικης του κινητηρα. Οπως οταν ξεκινησε με το 500 που ειχε 13 ιππους ενω το Abarth 26. Τωρα με το GP λενε οτι το 1.4 με τους ~90ιππους στην αντιστοιχη Abarth εκδοση θα εχει 180!!!
Μιλησε κανεις;;;
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ!!!!Ειναι απιστευτο!!!
Κωστα εδω θα βρεις τα αυτοκολητα που θες!!!
http://www.abarthbadges.com/
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis®
Thx. ...αλλα παιζει να βρω στη Fiat τα σηματα που εχει μπρος - πισω αυτο τo Gpunto στις photo????? ή ερχονται μονο με παραγγελια απ'το site της abarth??