Μια και μιλάμε για αιμοδοσία αυτές τις μέρες.. Ο Πατέρας μου μπαίνει στον Αγ.Λουκά για bypass την Κυριακή..και σήμερα έμαθα οτι θα χρειαστεί 5 μπουκάλες αίμα....ένας είμαι εγώ που θα δώσω, μπορεί κανείς άλλος απο Θεσσαλονίκη να δώσει?
Printable View
Μια και μιλάμε για αιμοδοσία αυτές τις μέρες.. Ο Πατέρας μου μπαίνει στον Αγ.Λουκά για bypass την Κυριακή..και σήμερα έμαθα οτι θα χρειαστεί 5 μπουκάλες αίμα....ένας είμαι εγώ που θα δώσω, μπορεί κανείς άλλος απο Θεσσαλονίκη να δώσει?
δεν λες και τον τυπο αιματος που εχει ο πατερας σου?
Μητσο οποτε θες δινω! Stilate δεν χρειαζεται να εχεις την ιδια ομαδα αιματος. Στη συγκεκριμενη περιπτωση απλα θα αναπληρωθουν οι φιαλες αιματος που θα χρειαστει ο πατερας του Μητσου.
Εγω θα δωσω!!!
Αλλοι 2 να δωσουν;
Μόλις είδα την κάρτα αιμοδοσίας μου κι είδα ότι είμαι ΟΚ από πλευράς χρονικής απόστασης από την προηγ. αιμοδοσία (έχουν πέράσει 4 μήνες) και μπορώ να δώσω (παρά το ό,τι νόμιζα το αντίθετο). Ενημέρωσέ με αν μπορώ να δώσω αίμα στο όνομά του σε άλλο νοσοκομείο της Θεσ/κης ή πρέπει να πάω στον Άγ. Λουκά.
μητσο και γω μπορω να δωσω για τον πατερα σου!!!!!!!!!!!περιμενω pm με το ονομα!!!απλα ρωτα αν πρεπει στον αγιο λουκα ή σε οποιοδηποτε νοσοκομειο!!!!!!!!!!!ανθρωποι ημαστε και βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!!!!!!!!!!!1
Μήτσο θα έδινα με όλη μου την ψυχή για τον συνονόματο πατέρα σου αλλά δυστυχώς κατά 70% θα κανω εγχειρηση και εγω σε 10-12 μέρες κ αντί να δώσω θα χρειαστώ κιόλας...
Καλή επιτυχία φιλαράκι...
Μητσο μπορουμε να δωσουμε και απο Αθηνα?Αν ειναι παρε με τηλ η στειλε pm!!!
Εχει κανει και ο Πατερας μου εχει κανει bypass δεν ειναι τιποτα το ανησυχιτικο!!Ρουτινα εχει γινει αυτη η επεμβαση!!!