Event τοποθέτησης Cruise Control
Μετά το Πάσχα, υπάρχει η σκέψη να οργανώσουμε ένα event σε κάποιο ανοιχτό χώρο, και να τοποθετήσουμε όλοι μαζί τα cruise control στα stilo.
Πόσοι τελικά ενδιαφέρονται???? Ας δηλώσουν συμμετοχή, διότι θα πρέπει να βρούμε την "άκρη" που θα μας διοχετεύσει τα λεβιεδάκια. Το κόστος του κάθε λεβιέ θα είναι κοντά στα 45Ε, υπολογίστε και 5Ε σε καλώδια, φυσάκια κλπ...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΦΙΣΑ Η ΟΧΙ, ΤΟ CC ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!!
Η διαδικασία είναι απλή, και κάθε ένας θα συμμετέχει ενεργά στην τοποθέτηση...
Η ημερομηνία δεν έχει κλείσει ακόμα, και μπορούμε να την συζητήσουμε, καθως επίσης και τις λεπτομέρειες του event....
Άντε να βλέπω κίνηση!!!!!!!!!
1. Paidaros ----STANDARD, μας έχει φάει ;) ;) ----
Απάντηση: Event τοποθέτησης Cruise Control
Παράθεση:
Arf ΕΓΡΑΨΕ:
Μετά το Πάσχα, υπάρχει η σκέψη να οργανώσουμε ένα event σε κάποιο ανοιχτό χώρο, και να τοποθετήσουμε όλοι μαζί τα cruise control στα stilo.
Έχω εγώ τον χώρο. εσύ απλά πρέπει να έρθετε. Έχω και φουφου (ψησταριά) όλα είναι έτοιμα. Όσο για τις πρόσφορες νομίζω ότι ένας εδώ μέσα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό.
Εγώ ενδιαφέρομαι! Αν γίνεται κανονίστε την βδομάδα μετά το πάσχα για να μπορέσω να ανέβω θεσσαλονίκη!
Κανετε ομως μια λιστα οσοι δεν εχετε λεβιεδακι και θελετε ενα για να γινει η παραγγελια!
Ρε λαμόγια θέλω και εγώ....τουλάχιστον να μου πάρετε τα πράματα και να μου το βάλετε (το cc) αργότερα...
Ενταξει Θοδωρη... Γινει πρωτα καλα να οδηγησεις ... και μολις γινεις καλα εμεις "Θα στον Βαλουμε" τον μοχλο....
Κώδικας:
Ionio-Zante
Ενταξει Θοδωρη... Γινει πρωτα καλα να οδηγησεις ... και μολις γινεις καλα εμεις "Θα στον Βαλουμε" τον μοχλο....
Με μεγάλη μου χαρά Γιωργο να του βάλω εγώ τον μοχλό…
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
"Βαλτε το", μπας και γινει καλα, το παλικαρι!:D :D :D
ναι ρε θα σε φαω φιλε μου αρη!!!!!!!!!!!!
οποτε εχουμε
1.paidaros
2...........
3...........
4.............
5............
6............
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ναι ρε θα σε φαω φιλε μου αρη!!!!!!!!!!!!
οποτε εχουμε
1.paidaros
2...........
3...........
4.............
5............
6............
Παλι το μυαλο σου στο φαι ειναι? Τι θα γινει με σενα ρε Γιαννη?