Ενα θεμα που εδω και λιγες μερες κυριαρχει στα δελτια ειδησεων και σε συζητησεις. Τι πιστευετε οτι πραγματικα εγινε το απογευμα της Μ. Πεμπτης;
Printable View
Ενα θεμα που εδω και λιγες μερες κυριαρχει στα δελτια ειδησεων και σε συζητησεις. Τι πιστευετε οτι πραγματικα εγινε το απογευμα της Μ. Πεμπτης;
το εκαναν για την ασφαλεια....
Αν το πάρουμε χωρίς καχυποψία εγώ πιστεύω ότι ήταν απλά βλακεία!!!
Χαθηκαν 2 ανθρωποι ομως... Αν ειναι για τα λεφτα απο την ασφαλιστικη οπως λεει ο linkin τοτε η απληστεια του ανθρωπου για τα λεφτα ειναι περα απο καθε λογικη και δεν υπολογιζουν τιποτα. Μακαρι να μην εγινε για αυτο το λογο... Κριμα για τους ανθρωπους παντως... Ηρθαν για να περασουν καλα και...
Δεν είμαι καθόλου περήφανος που το λέω και που ανήκω (όσον αφορά το παρακάτω) στην ράτσα που λέγεται άνθρωπος... Μια ζωή όλα γίνονται για τα ΛΕΦΤΑ!!! ακόμα και σήμερα ο κάθε ένας από εμάς παλεύει γι'αυτά σαν τους ηλίθιους!!!!!!!
Τέλος πάντων ...
Αν ειναι δυνατον!!!
Τωρα μολις εβλεπα ενα δελτιο ειδησεων στη κρατικη τηλεοραση και εδειχνε οτι το CNN (μεγαλο πρακτορειο ειδησεων) εκανε ρεπορταζ πανω στο ναυαγειο και το θεμα που τους απασχολησε ηταν οτι οι Αγγλοι γονεις θα ξοδεψουν πολλα λεφτα για να ξαναπαρουν στα παιδια τους ρουχα γιατι αυτα που ειχαν ειναι στο βυθο του Αιγαιου! Ουτε καν μια μικρη αναφορα στις 2 ψυχες που χαθηκαν! Τιποτα! Μονο για τα ρουχα τους ενδιαφερει...
Τι να πει κανεις...
Μια βαλιτσα ρουχα αξιζει παραπανω απο μια ανθρωπινη ζωη σε αυτο το κοσμο τελικα...
Σίγουρα έγινε για τα λεφτά απο την απόζημίωση της ασφάλειας, απλά δεν υπολογίζανε τους 2 νεκρούς....όχι οτι τους ένοιαξε κιόλας...αλλά λέμε...
Πιστεύω και εγώ πως όλα γίνανε για τα λεφτά απλά δεν τους βγήκε όπως το σχεδιάσανε. Τους χάλασε την δουλειά τα δυο θύματα. Κρίμα τους ανθρώπους και ποιο πολύ την δυστυχεί γυναίκα που έχασε την οικογένεια της. Το Sea Diamond το έχω δει πολλές φορές εδώ στην ρόδο, ήταν φοβερό καράβι, λυπήθηκα και για αυτό.
Να πω κάτι και εγώ! Αν και δεν είμαι γονιός δεν σας έκανε εντύπωση (εφόσον άκουσα σωστά) οτι η μαμά έφυγε για την Γαλλία με το άλλο της παιδί και δεν περίμενε τις έρευνες? Μπας και ήταν εντελώς στημένο?