παιδια με αφορμη τον κολητο μου που εδωσε 19.500 να παρει το gtc kai βλεποντας το μου φανηκε κατωτερο απο το στιλο αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας
Printable View
παιδια με αφορμη τον κολητο μου που εδωσε 19.500 να παρει το gtc kai βλεποντας το μου φανηκε κατωτερο απο το στιλο αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας
Τωρα βαζεις δυσκολα!
Οταν εψαχνα για αυτοκινητο ειχα δει και το Astra (5θυρο τοτε). Δεν μ'αρεσε και ετσι αγορασα το Stilo. Οταν βγηκε το Gtc το πηρε ενα παιδι στα ιεκ και το οδηγησα. Μ'αρεσε σαν αμαξι αλλα δεν με φανηκε τοσο ανετο σαν το Stilaki μου! Αν ηταν λιιιγο πιο ανετο θα ειχα μεγαλο προβλημα αναμεσα στα 2 αλλα τωρα λογο χωρων το Stilo κερδιζει τη ψηφο μου.
O βασικος λογος ειναι οτι γουσταρω τα Ιταλικα αυτοκινητα μπορει να βγαζουν προβληματα αλλα στον δρομο δεν συγκρινονται με τα αλλα και ειδικα με τα Γερμανικα (αυτη ειναι η γνωμη μου)
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ μπήκα στο πειρασμό να δώσω το stilo για το gtc ειδικά τώρα που βγήκε καi το 1.6 turbo.Πήγα και το είδα λοιπόν σε μία έκθεση και ... είπα stilo και πάλι stilo !!Οι χώροι για τους πίσω είναι επιεικώς απαράδεκτοι, τα πλαστικά και η ποιότητα συναρμολόγησης τους είναι κλάσεις κατώτερα από του stilo.Γενικά το astra gtc έχει πολύ καλή εμφάνιση και δυνατό κινητήρα (1.6 turbo) αλλά χαλάστηκα τόσο πολύ με το εσωτερικό του που ξενέρωσα τελείως με την πάρτυ του. Πλέον με την έλευση και του bravo πιστεύω ότι το astra δεν αξίζει σαν επιλογή ακόμα και σε σύγκριση με το stilo που είναι μοντέλο 6ετίας .
stilo rules:whip:
Σκεφτητε, Stilo με μοτερ 1,6 turbo απο το Gtc...
Δεν ειναι καλος συνδιασμος;
Ρε τρελλός είμαι που θα πάρω OPEL!
παιδια πηγα στη εκθεση και ειδα το bravo Παιδια μιλαμε φοβερο...Ποιοτητα ταμπλο τελεια. πολυ προσεγμενο σε ο΄λα του αξιζει μπραβο η φιατ,,αν εξερεσεις οτι ειναι 5θυρο.!!επαθα πλακα...στην εκδοση με τα 150ΗΡ πολυ ανωτερο απο το στιλο .
Αν μου ελεγες για το o.p.c δεν θα το συζητουσα καθολου....
Se afti tin katigoria aftokiniton tha pw stilo oxi epidi eimai katoxos apla einai pio mouriko kata tin gnomi mou alla na min xexname oti eimoun ena tsak na to poulisw gia mia slk!!!
ΠΕΣ'ΤΑ ΡΕ ΗΡΑΚΛΗ!!!!
Είναι 5θ; Κανένα πρόβλημα. Μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι ανάγκες!
Να θυμήσω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...t=2425&page=14