ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FUCK GREECE!!!!!
KAI ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ!!!!ΑΙΣΧΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=EE-tdb5QxC4
Printable View
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FUCK GREECE!!!!!
KAI ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ!!!!ΑΙΣΧΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=EE-tdb5QxC4
δηλαδή είσαι εναντίων της πολυπολιτισμικής Ελλάδας
κ ότι όλοι είναι φίλοι μας κ θέλουν το καλό μας?:spell::ninjastar::wall::samurai::ninjabattle: :katana::whip:
http://www.youtube.com/watch?v=WVfnj...elated&search=
εδω τον καναν αλβανο χαχαχαχα τι αλλο θα ακουσω
Τι λενε ρε οι π!$@234δες. Βγαινει ο καθε μ@λ@#ας και λεει το μακρυ του και το κοντο του? Οι σκοπιανοι εχουν ολη τη Μακεδονια στο χαρτη τους.
Ε, αμα γουσταρουν, ες ερθουν να την παρουν.
Ας πατησουν το ποδι τους εδω, και θα δουμε...
Τα πηρα στο κρανιο πρωι πωι. Αντε στο !@#$!@#$!@#$
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ; :devil:
Ta qifsha nënën! Ik qiu pederast. Hyp te maja e karit tim! Ma thith Karin! Hanksh e lepi karin tim! Te qifsha robet ne pidh! :dildo1:
Ούτε Αλέξανδρο να ονειρεύεστε ούτε Κόσοβο. Ξέρετε αντ' αυτού τι θα πάρετε. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΚΑΚΟ ΦΙΔΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ FYROM!!!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5!!!!ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ Π....ΔΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΑΚΩΣ ΨΩΦΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ,ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣ....ΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΣ!!!!!
ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!!!!
Υ.Γ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΝΗΣΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ!!!!!
Ντροπη και αισχος το βιντεο αυτο! Δεν φταινε μονο αυτοι που το κανανε ομως, φταμε και εμεις που ποτε δεν τριξαμε λιγο τα δοντια μας, καναμε το ιδιο λαθος που κανουν οι συγχρονοι Ελληνες (λεω συγχρονοι γιατι υπηρξαν Ελληνες που επραξαν το ακριβως αντιθετο στο παρελθον), σκυβουν το κεφαλι συνεχεια και την τρωνε!
Μηπως ηρθε η ωρα να πατησουμε ποδι στο καθε π.....σταρα που κανει την Ελλαδα και την ιστορια της δικια του;
Μηπως να πειτε στα παιδια σας να μην σκυβουν ποτε το κεφαλι σε κατι τετοιους και να λενε τα πραγματα ως εχουν;
(Λεω παιδια σας γιατι εγω σαν junior δεν εχω...)
Γενικα μηπως πρεπει να παρουμε μπρος;
Το ωραίο θα είναι να ξεσπάσει διαμάχη μεταξύ των Αλβανών & των FYROM για το ποιός πραγματικα θα έχει την τιμή να θεωρείται απόγονος του Μ.Αλέξανδρου. Αντε & όταν με το καλό αποφασίσουν μας λένε & εμάς !! :p:p
Τελικά άλλους τους βάρεσε περισσότερο η ζέστη :yikes:
Κανετε ολοι τα βιντεο flag as inappropriate για να τα σβησουν...Μπασταρδακια μας ξεπεταχτηκαν κιολας....
αχ θα κανω εμετο ελεος ειναι για ομαδικη εκτελεση ολοι τους