Άποψη για το Stilo 3d 1.8
Καλημέρα .
Έχω βρεί ένα Stilo 2001 1800 cc 3D Dynamic σε πολύ καλή κατάσταση . Ποιά είναι η άποψη σας γενικά ; Αξίζει η αγορά του ; Μ'άρεσε πολύ σαν αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν γνωστό να μου δώσει μια καλή άποψη :( για θέματα αξιοπιστίας , κόστους κλπ ... Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορέσει να συνεισφέρει στην τελική μου απόφαση :o
Βασίλης
Απάντηση: Άποψη για το Stilo 3d 1.8
Πως θέλεις να σου πουμε για κόστος χωρις να μας λες ποσο το βρηκες ειναι ενα ερωτημα βεβαια.
Καλως ηρθες στην παρεα μας
Έχεις απόλυτο δίκιο ... λίγο το πρωινό λίγο η ολονύχτια εργασία :D .... Δεν έχω κανονίσει ακόμα τελική τιμή γύρω στα 9500 € . Αν και όταν αναφερόμουν στο κόστος εννοούσα κυρίως το κόστος συντήρησης καθώς και για το αν πρόκειται να πληρώσω άλλα τόσα για service (αν και απ'οτι έχω καταλάβει απο το forum είναι καλό αυτοκίνητο και δεν πρέπει να βγάζει ιδιαίτερες ζημιές). Πάντως και μια άποψη γενικά για το αυτοκινήτο θα με βοηθούσε πολύ. :rolleyes:
Γενικά ο κινητήρας έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστος & το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ο περισσότερο ταιριαστός για το πλαίσιο.
Γραψε μας & τα χλμ. & κατά τα άλλα ...καλοτάξιδο :)
2001 παντως ειναι αμαρτια να το παρεις φιλε. Ειναι πολλα τα λευτα ακομα και αν ειναι full extra.
Μπορεις να την ριξεις την τιμή πάρα πολυ, αυτος που το πουλαει δεν θα βρει να το δωσει αλλου με 8.000 εστω.
7 χρονων αμαξι ειναι σκεψου το καλα!
Λεω κατι ακομα στο καπακι και σκαω, το Φιατ στιλο δεν ειναι ενα αμαξι που θα το παρει ενας μυξιαρης θα το πεθανει και θα προσπαθησει να το πουλησει, το παιρνουν αρκετες γυναικες και μετα απο λιγο καιρο, (απαιδευτο εντελως) το πουλανε.
Επομενως μπορεις να βρεις ενα σχεδον καινουργιο με τα λευτα που ειπες.
Κάνε μια έρευνα και θα με θυμηθεις, με 10 χιλιαρικα σημερα βρισκεις μεχρι και 2004 μοντελο μη τρελαθουμε τελειως.!.
Το στιλο ειναι καλη επιλογη για μεταχειρησμενο αλλα προσοχη τι μοντελο θα ειναι!!!
φιλε βασιλη πουλαω και εγω το δικο μου. το οποιο εχει 21000χλμ ειναι αριστο, αξιοπιστο με πολλα extra δες εδω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=3746 παντος το μαμα 1.8 το κολαω απο πισω!
Ενδιαφερουσα προταση του Σπυρου...
Χαιρετώ πάλι ...
πολύ άμεση απόκριση .... χαίρομαι γιατί βλέπω ότι θα έχω ανθρώπους να μπορώ να μοιράζομαι τα του (ελπίζω) stilo μου. Έμαθα τελικά στοιχεία . Το αμάξι έχει 12,000 Χμ. και θα το πάρω 8500 €.Έχει ηλιοροφή , και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΚΤΕΟ , αλλαγή λάδια/μπουζι/φίλτρα , οτιδήποτε άλλο θέμα προκύψει από τον μηχανικό στον οποίο θα το πάω . Μόνο τα λάστιχα θα φάω στο κεφάλι :( .... Είναι σε άριστη μηχανική κατάσταση και από άνθρωπο 100% εμπιστοσύνης
Τωρα κατι γινεται!
Εγω θα ειχα περιεργεια να ρωτησω πως ετυχε να κανει μονο 12.000 σε 7 χρονια