Κοιταξατε ποτε την ρεζερβα?
Σημερα που αλλαξα λαστιχα σε εναν γνωστο μου, μου κοιταξε κατι που πρωτη φορα ειδα τοσα χρονια που εχω παει σε λαστιχαδες. μου ελενξε την πιεση αερα στην ρεζερβα. Και ητανε σχεδον αδειο με 10 πιεση απο τα 45 αν δεν κανω λαθος που πρεπει να ειναι. Αρα φαντασου να παθαινα λαστιχο να παω να βαλω την ρεζερβα αλλα να μην εχει αερα. Ειναι κατι που ισως θα πρεπει να κοιταξουμε ολοι δεν νομιζω να ειναι δυσκολο απλως βγαζουμε την ρεζερβα σε καποιο βενζιναδικο και γεμιζουμε με αερα.
Απάντηση: Κοιταξατε ποτε την ρεζερβα?
σε 195/55/15 πρεπει να ειναι 32 psi!!!!!!!!!!!!
και εγω την επαθα το καλοκαιρι που αλλαξα λαστιχα και λεω δεν βλεπεις και την ρεζερβα προτου φυγεις διακοπες
και ειχα 14 psi!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο τοτε μαι φορα τον μηνα την ελεγχω!!!!!!!!!!!!!!
εδω καποιος φιλος μελος δεν εχει καθολου ρεζερβα στο πορτ παγκαζ και την επαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Και ίσως κάπου κάπου να πρέπει να αντικαθιστούμε και το ελαστικό της ρεζέρβας γιατί ως γνωστόν μετά από μερικά χρόνια καταστρέφετε και ας μην έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ!!
Βέβαια θα μου πείτε ποιος το κάνει? Ε δεν ειναι μεγάλο το κόστος! Εγώ το έχω κάνει σε άλλο αυτοκινητο που έχω στην οικογένεια και του χρόνου και στο Stilo.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σε 195/55/15 πρεπει να ειναι 32 psi!!!!!!!!!!!!
και εγω την επαθα το καλοκαιρι που αλλαξα λαστιχα και λεω δεν βλεπεις και την ρεζερβα προτου φυγεις διακοπες
και ειχα 14 psi!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο τοτε μαι φορα τον μηνα την ελεγχω!!!!!!!!!!!!!!
εδω καποιος φιλος μελος δεν εχει καθολου ρεζερβα στο πορτ παγκαζ και την επαθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Ρε Γιαννη ξερεις ποσο περνει σε 215/45/17 επειδη δεν εχω ιδεα και βαζω 30psi?
Νομίζω το γράφει στο βιβλίο!!!
Εδω σκευτομαι να την βγαλω θα κοιταξω και ποσο αερα εχει λολ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
Σοβαρα; Υπαρχουν τετοιοι;
Οσοι εχετε ρεσερβα εχετε και γρυλλο ?
Η ρεζερβα απο μονη της πως θα μπει !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Οσοι εχετε ρεσερβα εχετε και γρυλλο ?
Η ρεζερβα απο μονη της πως θα μπει !
Ε, δεν θα εχεις και γρυλο;
Τοσα χρονια στο τιμόνι εγω αλλα και οοοολοι οσοι ξέρω ποτε δεν ακουσα καποιον να μεινει απο λαστιχο ρε παιδια, μονο στις ελληνικες ταινιες μου φαινεται οτι μπορει να γινει αυτο!