Μάλλον?? Θέσεις 11-13-14 από Παντελή-Πέτρο-Νίκο??? Όλοι παραμιλούσαν με τα Stilo(για άλλη μια φορά!!). Αφού τα δικά μας μάζευαν περισσότερο κόσμο που τα χάζευε παρά η elise και τα 350Ζ...
Καταρχήν Χάρηκα που γνωρίσαμε απο κοντά τον Σωτήρη από την Λάρισα, μαζί με τον αδερφό του....Ελπίζω να σου άρεσε η Βόλτα....
Την Κυριακή ξεκινήσαμε με τον Παντελή και τον φίλο του τον Μιχάλη με φουλαρισμένα ντεπόζιτα και καφεδάκι από Βόλο στις 5:15....
κατά τις 7:15 συναντηθήκαμε με τον Νίκο που περίμενε με το τερατάκι του και μετά από λίγο ήρθε και ο Άρης...Χάρηκα που ξαναείδα τον Νίκο να πέρνει τόσο ενεργά μέρος σε εκδήλωση του club και ελπίζω να έχει και συνέχεια....
Στην πίστα το πρωί είχε πολύ νερό, στη συνέχεια έφευγε σιγά σιγά από τις γραμμές αλλά οι λακούβες με νερό από καίρια σημεία της πίστας παρέμεναν....
Όλα κύλησαν πολύ ομαλά πάντως εκτός από μία έξοδο του Νίκου, που ευτυχώς όλα πήγαν καλά...
Εμένα πάντως μου έλειψαν διάφορα παιδιά από Σαλόνικα, που περίμενα ότι δεν θα έχαναν τέτοιο γεγονός...Δεν πειράζει...είναι και Κυριακή...
Πάντως όλη την ώρα είχαμε ένα χαζό χαμόγελο
Αυτά τα λίγα, πιο αναλυτικά μετά...
Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πέρασα πολύ ωραία! Γνώρισα τα παιδιά από κοντά, και έκανα και μια βαρετή βόλτα με τον πέτρο!! Την επόμενη φορά (μην το καθηστερήσουμε και πολύ!!) ελπίζω να μπω και εγώ!! Πάντως τα stilo έδωσαν δυναμικό παρών!
Α ρε Πετρο ιδιος ο STing χαχαχα.Συγχαρητηρια για τους χρονους παιδια!
Στη θεση του Αρη μπηκε ο Παντελης με το Abarth ή παιχτηκε κενο με συμμετοχες?
Μακαρι να ηταν στεγνη η πιστα να δουμε τι πραγματικα μπορει να χτυπησει σε χρονο το Abarth.
Ομολογώ ότι πέρασα απίθανα! Ακόμη και την έξοδο που είχα την ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Χάρηκα πολύ που (επιτέλους) μετά από τόσα χρόνια γνώρισα από κοντά τον Παντελή και τα είπαμε με την ησυχία μας. Το αμάξι τελικά είναι οκ και χωρίς καμιά ζημιά. Θα το πάω από το συνεργείο και για επιβεβαίωση. Σε λίγο καιρό θα δείτε αρκετά πράγματα στο "Πωλείται", αφού έχω σκοπό να αφαιρέσω οτιδήποτε έχει να κάνει με ηχοσυστήματα κλπ, θα βγάλω όλο το σαλόνι, θα φύγει το bodykit και θα αντικατασταθούν οι αναρτήσεις. Η εμπειρία της πίστας ήταν μοναδική (1η φορά για μένα) και θέλω να το φέρω το αμάξι λίγο πιο κοντά στα μέτρα της.
Μπράβο στα παιδιά που ξεκίνησαν από τις 5 για να έρθουν και ένα ευχαριστώ και στον Άρη που τα είχε όλα έτοιμα για εμάς και μας έλυνε όλες τις απορίες. Στο επόμενο Trackday είμαι ήδη μέσα! ;)
Σε λίγο καιρό θα δείτε αρκετά πράγματα στο "Πωλείται", αφού έχω σκοπό να αφαιρέσω οτιδήποτε έχει να κάνει με ηχοσυστήματα κλπ, θα βγάλω όλο το σαλόνι, θα φύγει το bodykit και θα αντικατασταθούν οι αναρτήσεις. Η εμπειρία της πίστας ήταν μοναδική (1η φορά για μένα) και θέλω να το φέρω το αμάξι λίγο πιο κοντά στα μέτρα της.
Έτσι....:).πάμε για κάτω το 1:40...
Νίκο η πίστα είναι μικρόβιο, δεν το κολλάνε όλοι, αλλά αν το κολλήσεις δεν υπάρχει γιατρειά...
Welcome...
---
Ξέχασα να ευχαριστήσω τον μέγα βοηθό μηχανικό, κ. Κοπαράνη Χαράλαμπο :p:p για την πολύτιμη βοήθεια του στην αλλαγή ελαστικών...
19-11-07, 17:15
παντελης
Απάντηση: Εντυπώσεις απο "2ο NHAC TrackDay 18/11/2007".Φωτογραφίες και Videos.
η εμπιρια ηταν πολυ καλη περασα οπως και τα παιδια πολυ οραια γνωρησα καλητερα το αμαξι μου και τις αδιναμιες μου ως οδηγος εντως πιστας που μετα απο τον δασκαλο Πετραν καταλαβα ποιο πολλα και ηταν πραγματικα οφελημα τα οσα μου ειπε.μπορει στο δρομο να ειμαι χερας μεσα στη πιστα ομως υποκληνομε στο δασκαλο.
ενα μεγαλο ευχαριστο στον Αρη που οπως παντα ενημερος και συντονηστης και ενα μπραβο στο Νικολα που κρατησε το αμαξι του και πανω απο ολα που το παει τοσο θεαματηκα . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο VERONE ΠΟΥ ΚΕΔΡΙΣΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ασχετα απο το γυρολογιο ειναι χερας και μπραβο σου που μελανιασες τοσο κοσμο. στο επομενο trakday θα φερει και ο Μηχαλης το alfa romeo 155 V6 2,5 και ισως να ερθει και το ποιο απολυτο μπροστοκινιτο οχημα του φιλου μου θωδωρη ενα υπερκηβισμενο GTA 3,8 V6 24v me 480 hp & 45 kg ροπη το οποιο εργαλιο ειναι φονιαςςςςς