ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ την αρχη και το περασα και μαλιστα πληρωσα και προσθημο εσεις εχετε περασει αν ναι ποτε??εγω πηγα σε ιδιωτικο..παντος
Printable View
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ την αρχη και το περασα και μαλιστα πληρωσα και προσθημο εσεις εχετε περασει αν ναι ποτε??εγω πηγα σε ιδιωτικο..παντος
1η πριν 2 χρόνια, όλα οκ (σε ιδιωτικό). Η 2η είναι τον άλλο μήνα - ξανά σε ιδιωτικό θα πάω.
Γιατί σε "καμπάνιασαν" ?
γιατι αργησα να το περασω 19 μερες...επεισης σημειωθηκαν παρατηρησεις θορυβος-φιμε κλπ
Για να ψαχτούμε λίγο...
Μου ήρθε επιστολή από ιδιωτικό ΚΤΕΟ η οποία ανέφερε ότι οι κάτοχοι αυτ/των με άδεια κυκλοφορίας 2002-3-4, καλούνται για έλεγχο & ότι οι παλαιότερες καθυστερήσεις δεν υπάρχουν πλέον.
Αναφέρουν μάλιστα ότι το πρόστιμο σε περίπτωση που μας σταματήσουν & μας βρούν εκπρόθεσμους είναι 400 ευρώ.
Κάντε τα κουμάντα σας.
Δεν ξερω απο ιδιωτικο ΚΤΕΟ,ξερω απο δημοσιο.
Περασα πριν ενα μηνα του αδερφου μου,με γυρω στις 20 μερες καθηστερηση.Σε δημόσιο ΚΤΕΟ,στην επαρχια. Ουτε παρατηρησεις ουτε προστιμο.Του ειπα οτι θα φερω και αλλο ενα(της αδερφης μου) και μου πε φερτο,παει κι αυτο.:)
Του ειπα και για το δικο μου και θα γινει το ιδιο.
Οταν του ρωτησα για τα ιδιωτικα,μου πε πως θες δεν θες θα πληρωσεις,και απο την στιγμη που το αμαξι ειναι ενταξει γιατι να πληρωσεις παραπανω χρημα?Σε μας δεν θα σου παρουμε το κεφαλι κι αν αργησεις μερικες μερες...no comments
για ξεκάρφωμα τα έλεγε αυτά lisa...μήπως σε έκοψε για reporter Εισαγγελάτου??και καλά παράγουμε έργο.
βασικά πληρώνουμε για να μην περιμένουμε στην ουρά και για να μη δίνουμε αναφορά για τα φιμε...
Οχι,Πετρο!:)
Γιατι απλά εκει που τα πήγα ο διευθυντης ειναι φιλος του μπαμπα μου....:D
και το polo του αδερφου μου εχει πολυ σκουρα τζαμια κτλ...
Να ρωτησω κατι? εσεις που μενετε επαρχια δεν ψιλογνωριζεστε,ωστε να μην υπαρχουν κολληματα.. ?Σοβαρα τωρα.
Καλα εδω ειναι δυσκολο, εκτος ομως?
Το λεω γιατι ατομα που γνωριζω, δεν εχουν αναφερει δυσκολιες στον ελεγχο ουτε παρατηρησεις για τις διαφορες βελτιωσεις και οτι αλλο τελοσπαντον...
Πριν απο κανα μηνα... Με καθηστερηση 4 ημερων χωρις προστημο...
Σε ιδιωτικο στην λεωφορο Αθηνων.
Και ειδικη χαμηλη τιμη για τους υπαλληλους της Alpha Bank.
ψεμματα να μη λεω!
καλο το μεσον αλλα..επιδη ποτε δεν ξερεις...
..κατι τετοια μου πε για να το χει σιγουρο.
αλλο αντρας αλλο γυναικα!