"Ψιλο"-Βελτίωση για νέο Bravo..
Χαιρετεεεε...
Έχω το νεο Bravo Sport και θα ηθελα να με βοηθησετε λιγάκι.
Απο μηχανικά ξέρω μόνο που βάζουμε το λάδι άρα καταλαβαίνετε...
Θα ήθελα να το "βελτιώσω" λιγάκι αν γίνετε χωρίς όμως να χάσω την εγγύηση.
Μου έχουν πει να βάλω φίλτρο αέρος. Θα κάνει μία πολύ μικρη διαφορά στις μεσσαίες. Αληθεύει?
Τι άλλο προτείνεται?
(Ρώτησα για σκάστρα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν καλύτερα να μην την αλλάξω γιατί θα χαλάσει το ρελάντι...
Ευχαριστώ!!!
Απάντηση: "Ψιλο"-Βελτίωση για νέο Bravo..
Φίλτρο αέρος εχει απο την μανα του μη βαλεις
οποιαδήποτε αλλαγή επιφέρει ακύρωση της εγγύησης σε αυτό που θα αλλάξεις κ σε ότι άλλο επιρρεάζει
(μιας κ πλέον δεν θα δουλεύει με τις συνθήκες που σχεδιάστηκε από τον κατασκευαστή )
φυσικά αν αλλάξεις εξάτμιση δεν μπορούν να σου πουν έχασες την εγγύηση για τις λάμπες/ράδιο κτλ
Μία και ΜΟΝΗ βελτίωση σου προτείνω και σε οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει fiat(fati), ΜΗΝ πετάξεις ούτε ένα ευρώ. Συντήρηση σωστή-βενζίνα-και πολλές βόλτες για να το ευχαριστηθείς όπως είναι... Φιλικά από Χανιά....
Μαλιστα...
Όσον αφορα για το φίλτρο αέρος έχει μου είπαν χάρτινο και μου πρότειναν απο ενα μαγαζί να βάλω ένα φίλτρο που κάνει κοντα στα 80-90 ευρώ. Χρειάζεται καθάρισμα αυτό και όχι αντικατάσταση.
Λίγο αρνητικούς πάντως σας βρίσκω.
Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις...
καθόλου αρνητικοί, αν θέλεις για μικρή βελτίωση το ελεύθερο φιλτράκι στο κουτί είναι ότι πρέπει και με μικρό κόστος (περίπου 60€)...
οι πρώτες κινήσεις είναι φίλτρο-τελικό εξάτμισης-μπουζί ιριδίου για καλύτερη απόκριση.
με το φίλτρο θα δεις μία μικρή διαφορά στις επιδόσεις αλλά και στη κατανάλωση (περίπου 0,5Lt/100χλμ)...
το τελικό μπορείς να επιλέξεις κάποιο επώνυμο ειδικά για bravo χωρίς πολύ ήχο αλλά το κόστος είναι μεγάλο (περίπου 450-500€ για sebring-supersprint)
Γνώμη μου είναι βάλεις ένα φιλτράκι αλλά για τα υπόλοιπα είναι πολλά τα λεφτά και δεν αξίζει αναλογικά με το τι κερδίζεις...
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις για πρόγραμμα...εκεί με 500€ θα δεις πραγματική διαφορά. (+30ps)
για stilo 1.4 να υπαρχει προγραμα με αναλογη επιδοση?
για +30 το ξεχνάμε στα ατμοσφαιρικά....
υπάρχει πρόγραμμα πολύ καλό για τα 1,4 (καλύτερο από το πρόγραμμα για 1,6 λόγω υψηλής συμπίεσης μάλλον)..Δες το αντίστοιχο θέμα..
Οκ... Μαλλον το μοναδικό που θα αλλάξω θα ειναι το φιλτράκι.
Πολύ δελεαστικό όμως τα +30 αλογα που ανέφερες.
Και η τιμή που αναφέρεις ειναι αρκετά καλή.
(Όταν λες οτι θα δω και μια μικρή διαφορά στην κατανάλωση εννοείς θα ανέβει λιγάκι ε?)
Με βάζεις σε σκέψεις!!!
Στο φιλτράκι συμφωνώ και τίποτα άλλο. Ξεκαθαρίζω επίσης ότι δεν είμαι αρνητικός αλλά προσπάθω να μεταφέρω ότι δεν αξίζει να πετάς λεφτά στον δρόμο. Η δική μου περίπτωση θυμάμαι άρχισε από το φιλτράκι το ελευθερο συνέχισε με τελικό-αμορτισέρ-ελλατήρια-ζάντες-ραδιοσιντί κλπ.....το ένα έφερνε το άλλο και μετά τουρμπίζω εκεί να δεις φράγκα που έχωσα γιατί μου αρέσει η σωστή δουλιά. Συμπέρασμα το αμάξι ΔΕΝ το ευχαριστήθηκα παρόλο που το έχω 4 χρόνια.
Υ.Γ Συγγνώμη για την αρνητικότητα απλά τα Φίατ έχουν τεράστια απαξίωση (εκεί απογοητεύσαι τελείως)-Επίσης αν εσύ έχεις το μικρόβιο της βελτίωσης κανείς δεν μπορεί να σε αποτρέψει από το να ασχοληθείς, εγώ να φανταστείς ''ο τρελός'' ετοιμάζομαι για 300....