Απάντηση: Dodge Caliber SXT
Πανέμορφο αμάξι εξωτερικά, σαν jeep μοιάζει...Μόνο επειδή μέσα έχει αυτούσιο το εσωτερικό από προηγούμενης γενιάς jeep cherokee, υπάρχουν πολλοί τριγμοί και μέτρια ποιότητα υλικών...για τα σημερινά δεδομένα.
Dodge δε θα επαιρνα ποτε..θυμιζει απομιμηση απο αλλα μοντελα..πρωτοτυπια μηδεν..
Θα αγοραζα ομως στα ιδια χρηματα ενα Tiguan 1.4 tsi
Βασικά -προσωπικό εντελώς κόλλημα- δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω αμάξι εταιρείας που λέγεται "το αμάξι του λαού" και η οικονομική της πολιτική είναι εντελώς και μόνο για πλουσίους.
Το caliber τώρα, έχει ολόιδιο εσωτερικό με το jeep compass. Γνωρίζω το πόσο λιτό και φτηνιάρικο είναι το εσωτερικό του για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά από την άλλη είναι και το μοναδικό μειωνέκτημα που έχω εντοπίσει...
Δεν το δίνει στα περιοδικά για τεστ με την δικαιολογία ότι το αμάξι δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση ???
Οταν θα τα χρειαστει τα περιοδικα ελπιζω να μην βρει ανταποκριση, αυτο ειναι θρασος!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Dodge δε θα επαιρνα ποτε..θυμιζει απομιμηση απο αλλα μοντελα..πρωτοτυπια μηδεν..
Θα αγοραζα ομως στα ιδια χρηματα ενα Tiguan 1.4 tsi
και θα εκαιγε μπολικο λαδακι!!:D:D
Παντως ο γαμπρος μου πηρε το ΝITRO R/T 4.0 και το αυτοκινητο πεταει. Και ειναι και πολυ μουρη. Αλλωστε η Dodge ειναι στην ιδια οικογενεια με την JEEP και οι κινητηρες ειναι της Dodge (πχ HEMI κλπ)
Εγω δεν θα επερνα αυτο το αμαξι για 2 Λογους...
1ο)... Ειναι Αμερικανικο... Και δεν ειμαι ειμαι καθολου Fun των αυτοκινητων τους...
2ο)Δεν θα επερνα ποτε αμαξι που στις ΗΠΑ πωλειτε σε προσφορα στην τιμη των 9.999$ και στην Ελλαδα το δινουν για ενα ματι (~17.500 το 1.8 και ~22.000 το 2.0) ...
Αυτες τις κοροϊδιες-γελειωτητες-αισχροκερδιες πρεπει να ειναι πιο προσεκτικες για τους πελατες.
Συμφωνώ με όσα λες, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι
-το αμάξι ουσιαστικά έχει κινητήρα Mitstubishi,
-γενικά τα αυτοκίνητα στην αμερική είναι εξωφρενικά πιο φτηνά σε σύγκριση με την Ελλάδα
-δεν υπάρχουν αντιπροσωπίες στην Ελλάδα παρά μόνο έμποροι και μας ΚΛΕΒΟΥΝ κανονικά, αφού ουσιαστικά καθορίζουν τιε τιμές των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών όπως γουστάρουν.
Άσε που η dodge -και αυτό με τσαντίζει περισσότερο- στην αμερική θεωρείται αυτοκίνητο του λαού και εδώ την λανσάρουν σαν κυριλλέ επειδή και καλά είναι θυγατρική της chrysler...
Ακόμα όμως και έτσι, η τιμή των 22.400 για την έκδοση SXT θεωρώ ότι είναι καλή (για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς πάντα).