Απάντηση: www.autocompare.gr
σκεφτεσε να γινεις εμπορος φωτη?
πολυ καλη η πρωτη εικονα
hand made όλα
έμπορος...! not me! ;-)
Μπράβο φίλε και από μένα πολύ ωραίο δουλεία παρότι στο γκαραζ είναι καλή
Μπραβο Φωτη. Πολυ καλο. Απλο, γρηγορο και με καθαρες γραμμες.
Θα ειναι μια μορφη database για συγκρισεις, φωτο και πληροφοριες ή θα προχωρησετε και σε πωλησεις?
Ε οχι και πωλησεις! ενημερωτικό - προς το παρον να μπορεις να εντοπισεις γρηγορα τι υπαρχει στα ορια που θετεις (τιμής, κτλ). Βεβαια υπαρχει το "βουνο" του data update γιατί ο φίλος πάει φανταρος και οι ημι-αυτοματισμοί που έκανε δε γίνονται εύκολα με το χέρι. Έχει δουλίτσα ακόμη και το καλοκαίρι τέλειωσε....
Να ρωτήσω λίγο πώς σας φάνηκε σε ταχύτητα γιατί εμένα μου φαίνεται ότι περνάει 1-2 δευτερόλεπτα το οριο της υπομονης μου. Φαντάζομαι αν ανέβει λίγο το traffic ίσως είναι πρόβλημα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Ε οχι και πωλησεις! ενημερωτικό - προς το παρον να μπορεις να εντοπισεις γρηγορα τι υπαρχει στα ορια που θετεις (τιμής, κτλ). Βεβαια υπαρχει το "βουνο" του data update γιατί ο φίλος πάει φανταρος και οι ημι-αυτοματισμοί που έκανε δε γίνονται εύκολα με το χέρι. Έχει δουλίτσα ακόμη και το καλοκαίρι τέλειωσε....
Να ρωτήσω λίγο πώς σας φάνηκε σε ταχύτητα γιατί εμένα μου φαίνεται ότι περνάει 1-2 δευτερόλεπτα το οριο της υπομονης μου. Φαντάζομαι αν ανέβει λίγο το traffic ίσως είναι πρόβλημα.
Εγω δεν βλεπω καν 1-2 δευτερολεπτα. Με το που παταω το "ψαξε", εχω αμεσως τι λιστα. Γιαυτο τονισα και το γρηγορο στο προηγουμενο post.
Major Update στο site. Μπήκε νέο αίμα στην ομάδα. Αύριο-μεθάριο θα γίνει και νέα ενημέρωση τιμών κτλ (υπάρχουν αποκλίσεις σε μερικά μοντέλα).
http://www.autocompare.gr
Δώστε σχόλια εδώ καθώς το email του site δεν δουλεύει ακόμη.