ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
Μετά από την καταπληκτική ιδέα του s6 sot λέω η επόμενη έκτακτη συνάντηση να γινει στο καρτοδρομιο Σερρών .
Μπορεί βέβαια όποιος θέλει να τρέξει εκείνη την μέρα αλλά μπορεί επίσης και να παρακολουθήσει αλλά θα πας στην πηγή και δεν θα πιεις νερό;
Όποιος θέλει μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του club που αναγράφετε στην υπογραφή μου.
1. Μπάμπης
2. Αρης
3. Νίκος
4. Πέτρος
5. Σωτήρης
6. Νάσος
7. Παντελής
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
Ωραία ιδέα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ...
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
Που θα βρεθούμε και τι ώρα? Παντελή λίγο νωρίς δεν είναι να είμαστε 8.30 εκεί? Μας κυνηγάει κανένας? Για να ξεκινήσετε και από τον Βόλο μια πιο ανθρώπινη ώρα...
Από καιρό καλά είμαστε την Κυριακή...
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43
Και εγω μεσα για Κυριακη! Μιλησα και με τον DontMKsense και ειναι μεσα και αυτος!
Όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας με πάρει τηλέφωνο.
Τα λόγια είναι περιττά οι φωτογραφίες και τα video που θα ακολουθήσουν και όχι μόνο από μένα θα σας δώσουν να καταλάβετε τι κάνανε τα ABARTH μέσα στις Σέρρες φαντασθείτε ατμοσφαιρικό αμάξι πύρωσε τις σωληνώσεις και κοκκίνισε τις συνδέσεις τις άστο σου λέω άστο!!!
Αν και ουσιαστικά δεν φαίνετε!
Πολύ δουλειά έχει γίνει Ε?
Βέβαια και με το συμπάθιο έχω ένα πως να το πω γούστο προς το κόκκινο και μου αρέσει ως λουκ περισσότερο. :)