Συρτάρι κάτω από το κάθισμα
Εκεί που το χάιδευα τις προάλλες ξαφνικά το χέρι μου μπήκε σε μια χειρολαβή... το τραβάω και μου βγήκε ένα συρτάρι νά!!
Το έχετε και εσείς ρε παιδιά στου οδηγού η και στου συνοδηγού??
Από ότι είδα όσοι δεν το έχουν έχει ένα κάλυμμα πλαστικό εκ των οποίων βγαίνει και μπαίνει το συρτάρι extra...
Lakis με βλέπω για μια επίσκεψη στον φίλο μας...
Απάντηση: Συρτάρι κάτω από το κάθισμα
Αποτι ξερω το εχουν ολα τα Stilo το ψυγειο το βρηκες?
Ανακαλυπτωντας τα Stilo....
Βεβαια υπαρχει κ το manual αλλα δεν εχει γουστο να ξερεις που βρισκεται τι..χανεται η μαγεια της αναζητησης κ το στοιχειο της εκπληξης :P
Το Manual λέει ότι έχουμε και με αυτόματο πιλότο.. όπως επίσης και θερμαινόμενα καθίσματα... όπως επίσης και αναδιπλούμενα καθίσματα πίσω με δυνατότητα μεταφοράς εμπρός πίσω
Αισθητήρα φώτων, αισθητήρα βροχής κ.α.
Και θερμαινομενα εχουμε και αισθητηρα βροχης και αναδιππλουμενα καθισματα που πανε μπρος πισω και τα φωτα αναβουν μονα τους
Πιλοτο δυστυχως μας τελειωσε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Και θερμαινομενα εχουμε και αισθητηρα βροχης και αναδιππλουμενα καθισματα που πανε μπρος πισω και τα φωτα αναβουν μονα τους
Πιλοτο δυστυχως μας τελειωσε
Naso.....
Μιλάμε για τα Νορμάλ...
Από 1.2 έως 1.6...
Το δικό σου ανήκει στην κατηγορία Abath!!!!
Εσύ μπορείς να μιλάς με τον Verone...
Πάνω κάτω τα ίδια εργαλεία έχετε
τι είναι δυο πόρτες και ενας κ@λ@ς λιγο λιψός?? κατα τα άλλα αμα τα βάλετε οι δυο σας, μαζί σας βλέπω να τερματίζετε
Εγώ το είχα βρει όταν έψαχνα το manual... Τελικά ήταν μέσα στο συρτάρι! Άντε και καλό ψάξιμο!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Το Manual λέει ότι έχουμε και με αυτόματο πιλότο.. όπως επίσης και θερμαινόμενα καθίσματα... όπως επίσης και αναδιπλούμενα καθίσματα πίσω με δυνατότητα μεταφοράς εμπρός πίσω
Αισθητήρα φώτων, αισθητήρα βροχής κ.α.
Διαβασε το manual για το δικο σου απο το νετ..κ στης Αγγλιας το stilo θα δεις διαφορες..κ στην Γερμανια κ στην Τουρκια κ στο Mexico εχει κ facelift stilo..ελεος..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Διαβασε το manual για το δικο σου απο το νετ..κ στης Αγγλιας το stilo θα δεις διαφορες..κ στην Γερμανια κ στην Τουρκια κ στο Mexico εχει κ facelift stilo..ελεος..
το δικό μου διαβασα... άστα..... όλα αυτά έχει... ακομα και σε αυτά που δεν έχει γραφει (Προαιρετικά)
Το Stilo μας είναι από τα πολύ καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα!
Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκδόσεις με ανάλογο εξοπλισμό και φυσικά υπάρχει και
αρκετά μεγάλος κατάλογος προαιρετικών στοιχείων.