Απάντηση: Φασαριες βραδυατικα...
Θοδωρή ο κόσμος έχει πολλά στο κεφάλι του και καλύτερα όταν σου τυχαίνει κανένας που πετάγεται από στοπ, ή περνάει με κόκκινο, να λες πάλι καλά που δεν πάθαμε τίποτα και να φεύγεις. Άσε που δεν ξέρεις ποτέ τι κουβαλάει ο καθένας στο αμάξι του και τι μπορεί να σου κάνει...
Ε μα είναι βλάκας!!!
Όταν έχεις πρόβλημα δε κάνεις και μαγκιές...
Και ειδικά όταν ο άλλος φταίει... Μου έχει τύχει και εμένα μόνο που εμείς βριστίκαμε απλώς (δυστυχώς)!!!
Καλά έκανες Sn7per, όμως έπρεπε να ρίξεις και καμιά στη μαλ....ένη απο δίπλα που σε έβρισε!
Δυστυχώς έχουμε ξεφύγει εντελώς & φοβάμαι ότι δεν υπάρχει επιστροφή
Κάποτε θεωρούμασταν η κοιτίδα του πολιτισμού & όλοι υποκλίνονταν σε εμάς. Τώρα πλέον είμαστε ουραγοί στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο :( ...& όχι μόνο εκεί
Μην χαλιεσε καθολου απλα "εχει και τετοιους".
Θυμασαι στο Θεμα για Εκρηξη Βιας?
Οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Δυστυχώς έχουμε ξεφύγει εντελώς & φοβάμαι ότι δεν υπάρχει επιστροφή
Κάποτε θεωρούμασταν η κοιτίδα του πολιτισμού & όλοι υποκλίνονταν σε εμάς. Τώρα πλέον είμαστε ουραγοί στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο :( ...& όχι μόνο εκεί
Αν και δε το καταλαβα κατι τετοιο επρεπε να του πω να τα χασει τελειως ο τυπος ! χα χα χα πλακα κανω....
Δραση και αντιδραση = δημιουργια !
Αντιδραση και αντιδραση = καταστροφη !
Απο εμενα το εκλεψε ο Πρυτανης χα χα χα χα χα
Έτσι! Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι δυό σας!
Marry Christmas
Kαλα του εκανες, επρεπε να του ξεβιδωσεις τις βιδες απο το ποδι και να τα δωσεις στην γυναικα του να τα φαει... :-b
(Φαντασου στην θεση σου να ηταν μηχανακι και να μην προλαβαινε να σταματησει...)
Ετσι με εφαγε ενας την τεταρτη και ειμαι ακομα στο κρεββατι και αυτος ειναι καπου εξω για χριστουγεννιατικες αγορες...............