Απάντηση: Για παντα εργενης;
εγω απλα πιστευω οτι καποιοι δεν θελουνε δεσμευσεις,θελουνε να μην δινουνε λογαριασμο σε κανεναν,να ξυπνανε οτι ωρα θελουν,να κοιμουνται οτι ωρα θελουν,που ειναι τι κανουν,δεν θελουν την γκρινια,την ανακριση,τα εξοδα,την ταλαιπωρια που εχει μια οικογενεια,δεν τους αγγιζει το να κανουν οικογενεια..να αγαπησουν,να χαρουν και να ζησουν στιγμες και συναισθηματα μοναδικα.
Μεγάλε... κοντά είμαι σε αυτόν το δρόμο.......
Οι πατσαβούρες φταίνε για όλα....
Ας πρόσεχαν για να είχαν.....
Εγω πιστευω οτι οσοι ακολουθουν αυτο το δρομο απλα φοβουνται να δεσμευτουν επειδη ξερουν οτι θα τα κανουν σκατα!ή οτι η γυναικα θα τους παρατησει θα παει με αλλων και τετοια!
Ενώ η οικονομική κατάσταση λέτε δεν φταίει καθόλου ε?
δεν νομιζω το οικονομικο να σε κρατησει να μην κανεις οικογενεια!ασε που ετσι κι αλλιως τρως αν οχι παραπανω σιγουρα τα ιδια αφου σχεδον καθε βραδυ εισαι εξω πινοντας κανα 2 ποτα και κερνοντας και κανενα για να πηδ.....ς!και αν δεν κερασεις ολο και σε καποιο οικο ανοχης θα βγαζεις τα χοντρα!!!
Το να μην παντρευτείς δεν σημαίνει οτι την βγάζεις και μόνος!
ολα δε μπορουμε να τα εξηγησουμε στους εαυτους μας την ωρα που θελουμε αλλα ο καιρος και ο χρονος ειναι αυτος που μας διδασκει αναλογα τις επιλογες μας και μας εξηγει η ιδια η ζωη το καθε Γιατι.
stilodriver 2/4/1991
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
stilodriver 2/4/1991
αυτο που κολλαει?
Προφανώς είναι η ημερομηνία που ο Παντελής "άλλαξε γνώμη" :D:D:D