ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 (Θεσσαλονίκη 2η)
Η Δεύτερη συνάντηση του 2009 θα γινει στης 18 Ιανουαρίου στο γνωστό πλέον στο parking του CARREFOUR στης 19:00 θα ενημερωθείτε όλοι με το ανάλογο μήνυμα.
Βέβαια για αυτούς που θα παραμείνουν πίσω και δεν θα είναι στην πανελλήνια όπως κάθε χρόνο ο junior του club μας υποσχέθηκε ότι θα είναι εκεί με την Βασιλόπιτα του 2009 όπου το φλουρί θα πέσει όχι σε κάποιον από μας αλλά σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα περισσότερες λεπτομέρειες από τον ίδιο.
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 (Θεσσαλονίκη 2η)
Σκεφτηκαμε φετος οπως και 2 χρονια τωρα να κοψουμε την πρωτοχρονιατικη πιτα για το καλο του χρονου, μονο που αυτη τη φορα θα κανουμε μια αλλαγη.
Ειπαμε να βαλουμε ο καθενας μας απο 15-20 ευρω και το ποσο που θα μαζεψουμε θα το διαθεσουμε σε ενα ιδρυμα για κατι που χρειαζονται μονο που δεν θα δωσουμε τα χρηματα χερι με χερι, αλλα θα ρωτησουμε τι χρειαζονται και θα το αγορασουμε.
Επειδη την Βασιλοπιτα θα την αναλαβω εγω (Magelane την κλασικη, ετσι; ) θα ηθελα μεχρι την επομενη Τεταρτη να ξερω πανω κατω ποσα ατομα θα ειμαστε ωστε να την παραγγειλω.
Φλουρι θα υπαρχει κανονικα μεσα στην πιτα και ενας απο εμας θα ειναι ο τυχερος που θα το κερδισει (και θα πληρωσει τα σφινακια τεκιλας που θα πιουμε...)
Αυτα προς το παρον, για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Σκεφτηκαμε φετος οπως και 2 χρονια τωρα να κοψουμε την πρωτοχρονιατικη πιτα για το καλο του χρονου, μονο που αυτη τη φορα θα κανουμε μια αλλαγη.
Ειπαμε να βαλουμε ο καθενας μας απο 15-20 ευρω και το ποσο που θα μαζεψουμε θα το διαθεσουμε σε ενα ιδρυμα για κατι που χρειαζονται μονο που δεν θα δωσουμε τα χρηματα χερι με χερι, αλλα θα ρωτησουμε τι χρειαζονται και θα το αγορασουμε.
Επειδη την Βασιλοπιτα θα την αναλαβω εγω (Magelane την κλασικη, ετσι; ) θα ηθελα μεχρι την επομενη Τεταρτη να ξερω πανω κατω ποσα ατομα θα ειμαστε ωστε να την παραγγειλω.
Φλουρι θα υπαρχει κανονικα μεσα στην πιτα και ενας απο εμας θα ειναι ο τυχερος που θα το κερδισει (και θα πληρωσει τα σφινακια τεκιλας που θα πιουμε...)
Αυτα προς το παρον, για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω.
Σόφο, πολύ καλή η ιδέα και μάλιστα με εξέπληξε θετικά καθώς δεν είχα πάρει γραμμή κάτι τέτοιο στο παρελθόν...
Θα είμαι απών βέβαια (θα είμαι Πανελλήνια) αλλά δώσε σχετικές πληροφορίες για το άλλο θέμα να κινηθούμε αναλόγως...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
K μονο που σκεφτομαι το γλασσο εκεινο πανω στο αφρατο τσουρεκακι της βασιλοπιτας...αχ.....
Σοφο εγω θα ειμαι μεσα εννοειται :D
Αλλα περα απο την πιτα να σκεφτουμε κ ενα μερος ησυχο να την κοψουμε για να μην εχουμε παλι θεμα με την δυνατη μουσικη κ κοκκινισει ο Μπαμπης. :p
Νίκο κάνω λάθος έτσι δεν ήταν?
Ναι ρε συ αυτο λεω κ γω.Ειχε δυνατη μουσικη αλλα ηταν Σαββατο οπως ειπε ο Δημητρης.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ..ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
σοφοκλη δωσε λεπτομερειες!
1. verone
2. amooulianiotis
3. megelanos
4. parhs
αφου θα εισαι στην πανελληνια βρε τρελε