Απάντηση: Ποιός ο λόγος???
Γιατι αυτην την ερωτηση την κανουν μονο ατομα με 1200cc ??? :P :P :P :P :P :P :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Γιατι αυτην την ερωτηση την κανουν μονο ατομα με 1200cc ??? :P :P :P :P :P :P :P
Γιατί εμείς είμαστε στα όρια της ταχύτητας και δεν τρόμε κλήσεις όπως εσείς!!!!! έλα να τις μετρήσουμε να δεις ότι έχεις πιο πολλές!!! (Της κλήσεις να μετρήσουμε)
Δεν εχω παρει ποτε κληση βασικα, αλλα και παλι το ποσο τρεχεις λιγο εχει να κανει με τα cc
1.Πίστες
2.Κοντρες
3.Dragster
4.Αναβασεις
5.Track Days
6.Ανετο ταξίδι
7.Ανετες προσπεράσεις
8.Θελεις κ άλλα?
Εγω ψηφιζω το 7 και το 8, καλα τα λες Μπαμπη.
Τα αλλα δεν ειναι για τα γουστα μου αλλα ουτε για το αμαξι που εχω... :-b
Δηλαδή υπάρχουν πολλοί που τηρούν τα όρια ταχύτητας στην Ελλάδα?
Και για κλήσεις πάλι κάτσε... πολλές κάμερες υπάρχουν? πολλοί στημένοι αστυνομικοί?
Άνετα κυκλοφορείς και τρέχεις στην Ελλάδα!
Εδώ γιατί τα παίρνουν μεγάλου κυβισμού δε μπορώ να καταλάβω.
Με 60 είμαστε!!!
Όσον αφορά για το Νάσο!
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλα για να μπορεί να αγοράζει Μ6 πάει να πει ότι είναι "καλά".
Εσύ δηλάδη αν είχες λεφτά για Μ6 ή τέλοσπάντων στα ίδια χρήματα κάτι, θα έλεγες άστο...
Ας πάρω ένα 1200-1400?
Εγω θα πω τα εξης ενα μεγαλο κυβισμου δεν ειναι μονο για να τρεχεις ειναι και για ασφαλεια ενεργητικη και παθητικη για ενα καλο προσπερασμα,συνηθως ειναι και ενα καλοφτιαγμενο αυτοκινητο,παντως κατεμενα δεν θα το βαζα σε πιστα η κατι παρομοιο οταν ενα αυτοκινητο ειναι φτιαγμενο για σπορ οδηγηση και δυναμη δεν ειναι και επομενο οτι κανει και για πιστα
Τωρα περι 1200σαριων ενα εχω να πω πηγα στην πανελληνια παρεα με 1200σαρια,τα αυτοκινητα πηγενανε μια χαρα μεχρι και 180 φτασανε,νομιζω οτι ειναι καλα για Ελληνικους δρομους,τωρα βεβαια υστερουσανε στην προσπεραση,στην ανηφορα με φορτιο αλλα κατεμενα στεκοντουσαν στο δρομο μια χαρα!!
Εγω παντως λογω του οτι κανω συνεχεια ταξιδια και με ατομα μεσα δεν θα το προτιμουσα λογω χαμηλου κυβισμου και λογω του οτι εχω συνηθισει με αμαξια μεγαλου κυβισμου
Φιλε Νασο στο εχω πει και απο κοντα ωραια τα εργαλεια αλλα θελουν προσοχη στο δρομο...
Προσεχε φιλε γιατι σε παω ! ! !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Φιλε Νασο στο εχω πει και απο κοντα ωραια τα εργαλεια αλλα θελουν προσοχη στο δρομο...
Προσεχε φιλε γιατι σε παω ! ! !
Άλλος Χριστόδουλος μας βρήκε!
Μη ξεχνάς φίλε Τεό, ότι τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους... Εν προκειμένω, μάλλον "έχουν" και δεν "θέλουν".