Είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα αλλά ελπίζω να γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που ψάχνω.
Ο πατέρας μου θέλει να πάρει το αυτοκίνητο του απο Αυστραλία και να το φέρει Ελλάδα.
Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου θα στοιχίσει αυτό?
Ευχαριστώ!
Printable View
Είναι λίγο ιδιαίτερο θέμα αλλά ελπίζω να γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό που ψάχνω.
Ο πατέρας μου θέλει να πάρει το αυτοκίνητο του απο Αυστραλία και να το φέρει Ελλάδα.
Μήπως γνωρίζετε πόσο περίπου θα στοιχίσει αυτό?
Ευχαριστώ!
αρκετα λεφτα θα παει. Τι αμαξι ειναι? αμα δεν ειναι τιποτα τρελλο και ακριβο δεν αξιζει καν.
Αυτο φαντάζομαι και εγώ...
Απλά να βρω πάνω κάτω μία τιμή για να μην έχει καθόλου ελπίδες και να το κρατήσω εγώ.
Είναι Ford Falcon 4.000cc μοντέλο του 2000.
Είναι τεράστιο για μένα... Γιαυτό ακριβώς το λόγο όμως αρέσει στον πατέρα μου και επειδή είναι και αυτόματο και είναι και full extra με όλα τα ηλεκτρονικά και δέρματα και και...
Είμαι σίγουρος ότι δεν αξίζει καθόλου απο περιέργεια όμως!
Ααααα βάλε και το δεξι τιμόνι μέσα στα αρνητικά!!!
να καταλαβεις οτι περιπου 800 ευρω θελει φορτηγο να το φερει απο γερμανια. Σκεψου απο την αλλη μερια του ατλαντικου ποσο θα παει. Ασε που μετα θα πρεπει μετα να πληρωσεις τελωνειο και το αυτοκολλητο που θα πρεπει να πληρωνεις καθε χρονο για αμαξι με τοσα κυβικα ειναι απαγορευτικη. Εδω περα κι ολας που θα βρει ανταλακτικα να το φτιαξει.
http://www.australiatrade.com.au/Shi...hips/index.htm
στειλε τους ενα email να σου πουνε αλλα σιγουρα δεν θα αξιζει.
Είδα κανα 2-3 τέτοιες σελίδες...
Θα στείλω για να δω τι θα μου απαντήσουνε.
Πάντως για να λες 800 ευρώ απο Γερμανία μιλάμε για πολύ υψηλή τιμή απο εδώ!
Ευχαριστώ!
να σου πω δεν μου φερνεις και ενα vauxhall VXR8? :P
και πως θα το οδηγηση με δεξι τιμονι?
Παιδιά η τιμή για μεταφορά από Γερμανία δεν έχει μεγάλη σχέση με αυτό που ζητάει, είναι περισσότερο οδική παρά θαλασσια. Συγκεκριμένα ένας φίλος πλήρωσε το 2005 1.050 δολάρια Καναδά(κάπου 550€ με την τότε ισοτιμία) για μεταφορά ενός RAV4 σε κοντέινερ από λιμάνι του Καναδά ώς Πειραιά. Υπόψιν όμως αυτή η τιμή ήταν φιλική, χωρίς ασφάλιση και χωρίς φόρους.
Είναι εύκολο πάντως να μάθεις, απλά παίρνεις τηλέφωνο σε μια μεταφορική είτε σε Ελλάδα είτε σε Αυστραλία και ζητάς τιμή για μεταφορά αυτοκινήτου 4.70m διευκρινίζοντας αν θα το παραδώσεις σε λιμάνι ή αν θα έρθουν να το πάρουν από εκεί που βρίσκεται. Αν θέλεις μπορώ να σου βρώ εγώ τηλέφωνα, αύριο όμως.
Και μια λεπτομέρεια ακόμα... αν θυμάμαι καλά όταν φέρνει μέτοικος αυτοκίνητο στην Ελλάδα δεν πληρώνει δασμό όταν πρόκειται ώς 2000cc, για περισσότερα πληρώνει το 1/3 του δασμού.
αυτο το αυτοκινητο τι καυσημο καει φιλε Canonis?
βαλε καμια φωτο να δουμε .
φανταζομαι οτι εχει 8-9 εμβολα για πες .