Γνωριζει κανεις μεταφορικη απο αθηνα η θεσσαλονικη να ειναι και καπως οικονομικη γιατι ακουω οτι ζητανε πολλα...Θελω να στειλουμε 4 ζαντολαστιχα...Αν γνωριζει κανεις μεταφορικη και ειναι οικονομικη ας μου πει.
Printable View
Γνωριζει κανεις μεταφορικη απο αθηνα η θεσσαλονικη να ειναι και καπως οικονομικη γιατι ακουω οτι ζητανε πολλα...Θελω να στειλουμε 4 ζαντολαστιχα...Αν γνωριζει κανεις μεταφορικη και ειναι οικονομικη ας μου πει.
καλησπερα maik...εγω συνεργαζομαι στη δουλεια με 1-2 μεταφορικες που μας φερνουνε πραγματα απο θεσσαλονικη....
αν θες αυριο που θα παω στη δουλεια να σου στειλω σε πμ τα τηλεφωνα τους να τους ρωτησεις...
ναι αμε...αυτοι εχουν παραρτημα και θεσσαλονικη και εδω...οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα....
και ειδικα ο ενας που ειναι εδω πειραια και ανεβαινει θεσσαλονικη φορτωμενος με αλλα πραγματα....μπορει να τα παρει και τσαμπα....δεν πιανουν και τρελο χωρο σε ενα φορτηγο...
θα σου στειλω αυριο σε πμ τα τηλεφωνα τους...το μονο λογικα που θα κανει αυτος που θα τα παραλαβει στη θεσσαλονικη...θα παει μαλλον στο πρακτορειο εκει που θα τα αφησει το φορτηγο..μονο αυτο..
αυριο σου στελνω τα τηλ τους σε πμ..
ευχαριστω ρε φιλε,θα περιμενω αυριο!
Μιχαλη με το ΚΤΕΛ ρε φιλε γυρω στα 12-15 ευρω νομιζω ειναι δεν θυμαμαι μπορει και πιο λιγο.Πιο παλια μου ειχε στειλει ο Γιωργος τις δικιες του.Πας μετα εκει και τις παιρνεις.
ναι με το ΚΤΕΛ γινεται ανετα... Καν'τα ενα ωραιο πακετακι και στειλτα θα ερθουν και οικονομικα και την ιδια μερα θα τα εχεις κιολας... Απλα πρεπει να πας εσυ να τα αναζητησεις και να τα παραλαβεις..
ok.σας ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια.
παιδια ενταξη,το κανονησα το θεμα.σας ευχαριστω ολους!