Απάντηση: Μεταχειρησμένη ΒΜW 116i
Φιλαράκι καλός ήρθες αλλά και εσύ αυτό βρήκες να ρωτήσεις στο πρώτο σου post και σε ένα forum για Fiat.
ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΧΑΧαχαχαΧΑχαχαΧΑχαχαΧΑΧαχαΧΑΧα.
Και bmw κιολας... Να ελεγε κανα Lancia παει στο διαλο... Αλλα bmw lol.
Έλα ρε πλάκα μας κάνει.Είναι δυνατόν να μην ξέρει οτι είναι ευκαιρία αφού έχει τιμονι πολλαπλων χρησεων??
Είναι τρομερή ευκαιρία!! :jumpy:
Θα πάρεις μια άσχημη 316 χωρίς **** και με ένα ατέλειωτο καπώ!!
Δυστυχώς δε ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί συνήθως τα περνώ τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να τα δω καλά!! :hehe:
Λες ο φίλος να έβαλε στο google bmwclub και να του έβγαλε το club μας? :slap:
Ξέρετε ότι η σειρά 1 είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχει κατανομη βάρους 50-50? Συνεπάγεται και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Ηλιοροφή έχει?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ngtech
Ξέρετε ότι η σειρά 1 είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που έχει κατανομη βάρους 50-50? Συνεπάγεται και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.
Ειλικρινά συγκινήθηκα μ'αυτό που είπες...
Το να έχεις όμως ένα BMW με κατανομή 50-50, όμως να έχει έναν τελείως αδύναμο κινητήρα κ ένα πλαίσιο που δε σ'αφήνει να παίξεις ούτε για πλάκα, είναι απίστευτο ξενέρωμα...
Εγώ προτιμώ audi a3 ή mercedes A150 με τα ίδια ή και λιγότερα αν θέλεις να πάρεις γερμανικό σώνει και καλά. Επίσης υπάρχουν και saab και volvo στα ίδια λεφτά. Τη συγκεκριμένη bmw δε τη χωνεύω λόγω εμφάνισης κυρίως, αλλά αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Το να έχεις όμως ένα BMW με κατανομή 50-50, όμως να έχει έναν τελείως αδύναμο κινητήρα κ ένα πλαίσιο που δε σ'αφήνει να παίξεις ούτε για πλάκα, είναι απίστευτο ξενέρωμα...
ρε παιδια τι αδυναμος κινητηρας...το stilo το 1.6 ειναι ποιο γρηγορο δηλαδη?εγω παντως ειδα την 135 κ επαθα ζημια....